Egy szolgálat jelei

Egy szolgálatnak kell hordozni bizonyos jeleket, amelyek bizonyítják azt, hogy Jézus áll az előtérben, és nem valami emberi erőlködés. 

Amikor a pusztai kivonulásnál maga Isten vezette a népet, állandó csodák voltak a napirenden, mert ha egy természetfeletti hatalom megnyilvánul a fizikai világban, ott csodák történnek. Ha az evangéliumot hirdeted vagy akár bizonyságot teszel nyilvánosan, ott bemozdul valami a mélyben, és megjelennek azok a lények, akiknek a felségterületeiket megsértetted, és harc fog kitörni közötted és közöttük. Ezért kaptad a fegyvereket (Ef. 6), amelyek nem fizikai eredetűek, hanem természetfeletti fegyverek az erősségek lerombolására, amit sátán és bandája állított fel az elmékben, Isten ismerete ellen. Használatuk Isten Királyságának a megnyilvánulásához fog vezetni, mert meg van írva: Ha pedig Isten ujjával űzöm ki az ördögöket, kétség nélkül elérkezett hozzátok az Isten országa. Lk 11,20
És ez a normális állapot, mert ha hirdeted Isten dolgait, az ellenség egyből ott terem, és meg akar akadályozni ebben. Ha ez nem így lenne, akkor csak egy emberi próbálkozás lenne a dolog, egy beszélgetés valakivel. ami senkit nem zavar igazából. Persze ez most nem azt jelenti, hogy minden evangelizációs megmozdulásodnál démonok ugrálnak elő a semmiből, de ha évekig hirdetted az evangéliumot, és még egyszer sem szabadítottál meg embereket démoni befolyásoktól, szemtől-szembe, akkor jobb, ha átértékeled az eddigi munkádat, és utánajársz, hol is volt Jézus, vagyis inkább a Szent Szellem (Őt küldte Jézus maga helyett) az eddigi munkálkodásodban. Mert aki Jézust követi azt üldözni fogják, és ezt nem emberek teszik, hanem Isten szellemi ellenségei (sokszor embereken keresztül). De aki hisz, azt csodák és jelek fogják követni Jézus szerint (Márk 16), tehát kizárólag a jelek tudnak igazolni téged, hogy Isten munkása vagy.
Azok a keresztények, akiknek nincsenek csodák és jelek az életükben, sokszor odáig jutnak, hogy felemelik szavukat azok ellen, akiknél ez meg van, hogy saját hiányosságaikat igazolják vagy palástolják. Tehát az a keresztény, aki eddig semmit sem tudott a minket körülvévő szellemi világról, egy csapásra "szakértő" lesz, és elhamarkodott kijelentéseket tesz Isten sok igazi, az Igét követő szolgájával kapcsolatban. És ennek meg kell szünnie, mert azért vagyunk a földön, hogy szolgáljunk Istennek, tehát emberek felé nincs ezen a területen elszámolni valónk. Tedd a munkádat, amivek megbízott az Úr, fusd meg a hit útját, és ne köszönj senkinek útközben. Egy katona csak a kapott parancs teljesítésével foglalkozik, minden más lényegtelen.



 

Az örök élet hív téged is. Ne hidd, hogy kihagytak, bárki is vagy.




Az örök élet hív téged is. Ne hidd, hogy kihagytak, [ ... ]

Tovább...
Magyarország leghosszabb lábai

MAGYARORSZÁG LEGHOSSZABB LÁBAI



-De szép lábaid vannak, hallod!
-Hát igen, ezek az országban [ ... ]

Tovább...
A bolond szűz (önteszt)



A bolond szűz (önteszt)


A bolond szüzek azért voltak bolondok, [ ... ]

Tovább...