Ha kell, a háztetőről kiáltom, hogy Jézus él!

Get Adobe Flash player

Legújabb cikkek

Ima ügyfélkapu


Istenugyfelszolgalata2

A mostani téma az emberiség egyik legszégyenletesebb témájával foglalkozik: gyermek szexrabszolgaság.
Szégyenletesebb viszont az a tény, hogy azon a maroknyi szervezeten és kissebb embercsoportokon kívül nem segít szinte senki.
De mit tennél, ha egyszer a te ajtódon kopogtatna be egy (rossz) hírhozó?


Nem ma (2013)

A filmbeli történet akár meg is történhetett volna (igaz történet alapján készült), mivelhogy százak, ezrek tűnnek el naponta, és csak pár százaléka kerül meg az elveszetteknek. Finomított eszközökkel próbálja bemutatni egy áruba bocsátott kislányon keresztül a szexrabszolgaságot, hogy nagyobb közönséghez tudjanak eljutni e fontos üzenettel.
Hogy mi az üzenet? Nem más, mint hogy e perverz világ aljasságában már a gyerekekhez is folyamodik, vágyaik kielégítése végett. Az előző, e témával foglalkozó filmfordításunkban (Szex rabszolgák) sem volt a filmkészítők szándéka bemutatni a maga valóságában a gonoszságnak ezt a magas fokát (olyan rettenetes, hogy még az áldozatok sem mernek igazán beszélni róla), ahol perverz emberek fillérekért gyerekeket, lányokat, asszonyokat verhetnek és erőszakolhatnak meg sorozatban, akár napi 18-20 órán keresztül (sok
ezer brutális megerőszakoláson mennek át, amiből egy is elég lenne ahhoz, hogy csődbe menjen valaki élete), és általában a rendőrség és az állami intézmények lefizetett alkalmazottjai is elfordítják a fejüket (és sokszor részt vesznek a perverzitásban). Azok az áldozatok, akik visszatérnek vagy visszatértek (1-2%), soha, olvasd SOHA nem lesznek többé teljes értékű emberek.


Nincs szabadság, amíg egy közülünk rabszolgasorba van kényszerítve.


Ez a mozifilm egy fiatal amerikai srác szemszögéből mutatja be az indiai szexrabszolga-kereskedelem azon ágát, amely a kisgyermekek (akár öt évestől) kiárulásával (meggyalázásával) foglalkozik. A srác egy elkényeztetett gyermekkor után bulikban keresi a menekülést Isten elől, akit lényegében soha nem tapasztalt meg az életében, pedig sokat vitték keresztény közösségekbe. Amikor egy ilyen bulizós körútra indul el barátaival, Isten lerántja a leplet a szeméről, és meglátja a valóságot maga körül. Életveszélyes helyzetekbe bonyolódik bele, és a végére teljesen elveszettnek látszik minden, de.....
Szóval nézd végig a filmet, mert ez a valóságon alapszik.
Olyan partnerek által lett ajánlva, mint az NFS (not for sale campaign), Live 58, Human traficking, The A21 Campaign és mások.Kapcsolódó témájú videók, produkciók.
Nyisd meg a te szádat amellett, aki néma, és azoknak dolgában, akik adattak veszedelemre.   Péld. 31:8

Ha tiltakozni akarsz a gyermek (és mindennemű) rabszolgaság ellen, most megteheted, a lenti üzenővel.
(párat megjelentetünk majd a lap alján).


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


A régebbi műsorok témái elérhetőek a "HÍREK" menüpont alatt.

Régebbi műsorok kiemelt videó linkjei:

Biblia 2013 - Ótestamuntum - Újtestamentum

A jó pásztor (KMA dokumentumfilm)
A KMA dokumentumfilmje a jó pásztorról és a juhokról.

Késő éjszaka
Az egyik szereplő a földi pokolban éli az életét. És akkor felbukkan egy ilyen "semmi ember", és Jézusról próbál dadogni, értelmetlen dolgokat (világi szemmel nézve). És amikor már a földbe akarják taposni, valami döbbenetes dolog történik. Egy hihetetlenül szép, izgalmas sztori.

22 Hét

A film egy tinilányról szól, akit megerőszakoltak és ez miatt az abortusz mellett dönt.
A magzat élve születik meg, és az elvetélés alatt a lány megbánja a tettét.
Mindent elkövet, hogy megmentse a babát, de senki nem segít
(megtörtént esemény).

A nézőktől jött visszajelzések a fenti filmmel kapcsolatban:
Ez valami eszméletlenül durva volt. 22 éves vagyok és miután ezt a filmet (22 hét) megnéztem 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy soha, de soha nem lesz abortuszom!!!!!!! Ha teherbe esnék, akár az életem árán is megszülném azt a gyereket. Éljek bármilyen körülmények között, inkább megszülöm, és örökbe adom, ha nincs más lehetőségem. De mivel semmi ilyet nem szeretnék, én inkább a megelőzésre koncentrálok!! Hogy csakis akkor essek teherbe, ha szeretném is azt a babát, és vállalni is tudom. Szerintem sokkal, de sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a védekezéssel kapcsolatos felvilágosításokra -és itt most nem az átlagos iskolákban történő felvilágosításra gondolok-, mert ezt általában a fiatalok elnevetgélik, elviccelik. Ha ezzel többet foglalkoznának, nem kellene eljutni az abortusz kérdéséig!!!! Ezt a filmet vetíteném minden egyes iskolában. Bármennyire is kemény. Hogy tudják meg min kellene keresztül menniük, és mit tennének azzal az ártatlan magzattal, ha nem figyelnének a védekezésre. Szerintem sokkal hasznosabb lenne, mint egy-két tanóra a gumióvszer használatáról... tovább


Gianna Jessen
Képzelj el sok millió abortált magzatot. Az egyiket Isten feltámasztja.
A magzat felnő, olyan szenvedések és elvetettség közepette, amit csak Jézus ismerhetett.
Kiáll a világ és a világ vezetői elé, és számon kéri az emberiségtől az elrabolt és elpusztított életeket....
tovább

-------------------------------------------------------------------------------------

Elválasztva a Teremtőtől
Ez a rövid videó alkalmas arra, hogy a szíveket Isten felé fordítsa.
Kifejezni a biblia teljes mondanivalóját pár perc alatt, átütő erővel, művészet.
Istentől származó ajándék, hogy olyan dolgokat is tudjunk közölni egymással, ami vizuális megjelenítés nélkül nehezebben menne.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


A KMA adományokból tartja fent magát, pénzért nem árulunk semmit.
Kérünk
, támogasd a törekvéseinket, hogy olyan kiadványok láthassanak napvilágot, amik kinyitják a szemeket.


-------------------------------------------------------------------------------------------------