foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Ki árthatna neked? Gyönyörű vagy! Szép vagy! Isten szerelmese vagy! Az élet illata árad ki belőled, mert Isten maga a vőlegényed. Senki nem választhat el téged Isten szerelmétől, mert Ő az elemésztő tűz és őrülten szeret. Virágok nyílnak amerre csak lépsz, és az élet illata árad ki belőled, mert Isten maga a vőlegényed. Emelt fővel járj! Egy menyasszony büszkén hirdeti, hogy jegyes.

Kma Online TV

Jézus téged is hív. Nehogy azt hidd, hogy kivétel vagy!

Bizonyságok (Magyari László szolgálatával kapcsolatban)

Depressziós,frusztrált állapotban voltam, hangulatjavítókat, altatót szedtem. Miután imádkoztál értem, másnap már nem vettem be gyógyszert! Igaz, voltak elvonási tüneteim, de az ÚR átsegített a nehézségeken. Mára már teljes, aktív életet élek, és átalszom az éjszakákat!! Dicsőség az ÚRNAK! halleluja!!!!   K. Erzsébet

Nincsenek gyógyíthatatlan betegek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért is lennének? Jézus minden beteget meggyógyított, aki Hozzá fordult segítségért. Ezt a topicot próbára lehet tenni. Én hiszek abban, hogy Jézus ma is Ura és gyógyítója mindenfajta-féle betegségnek, legyenek azok akármifélék. Nem hiszem, hogy bármilyen eset is kifogna Rajta. Az, hogy a keresztények nem élnek tömegesen és nyilvánosan ezzel a lehetőséggel, meg nem az én vétkem. Én ugyanolyan egyszerű hívő ember vagyok, mint bármelyik újjászületett keresztény. Csakhogy hiszek abban az Istenben, aki meggyógyít bármiféle betegséget, bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között! Aki kér, kap! Úgy legyen!  S. Anikó

Hatalmas Szent Szellem kiáradás volt most szombaton a KMA online tv élő műsorában.
Az egyik résztvevő, miután megszabadult súlyos démonokból, nevetett sokáig és az Urat dicsérte, amibe a férje is bekapcsolódott. A szent nevetés mindenkire átterjedt, ránk ugyanúgy. Felvétel is készült a megdöbbentő átváltozásról.  (Las, KMA vezetőségi tag)

Dicsőség az Úrnak, a fiam és a baratnője itt nézték mellettem az adást és mindketten beteg voltak, megfáztak, mialatt Laszló testvérem imádkozott az előző testvérekéert úgy a fiam baratnője meggyólult! Árad a meleg, melege van, eddig fázott,  de most már nem fáj semmije. Dicsőség az Úrnak ezért az internetes ima alkalmakért.   P. Auguszta

Pár percel korabbán imádkozott értem Magyari Laszló testvér és nagy erővel szállt le a kenet. Az egész testem felforrósodott és izzadtam nagyon, és sírtam az Úr jelenlétében és éreztem hogy itt van az Úr melettem és gyógyít. A hátgerincemet és a lábaimat gyógyította, teljesen könnyűnek es fájdalommentesnek érzem, dicsőseg az Úrnak, Hallelúja. Köszönöm Jézus. Minden dicsőség a Te nevedre szálljon, nagyon boldog vagyok Uram, hogy meglátogattál . Eszter B.

Jelöljétek be a KMA műsort, fantasztikusan jó az Úr jelenléte. Az Úr gyógyít és szabadít. László testvér imádkozik az emberekért és jön, jön a kenet, a gyógyító kenet árad. Hiszem, hogy még többen megtapasztalják az Úr erejét.     (B. Emese)

Ma imádkoztál értem a hátgerincem gyógyulásáért a Skype videokonferencián kedves László, utána beírtam az idővonalamba, hogy nagyon megérintett az Úr, és betöltött Isten ereje, tüze leszállt rám, és az ima után amikor felálltam megpróbáltam és már jól tudtam hajlongani, még fájt kicsit, de le tudtam könnyedén hajolni.. Egész nap nagy fájdalmaim voltak néha le sem tudtam hajolni, csak gugolni hajlás helyett a fájdalmak miatt. Most már teljesen kiment a fájdalom, halelujja, dicsőség az Úrnak, Ő, Jézus az én Gyógyítóm, Szabadítóm! Köszönöm az Úrnak a gyógyulást, és Lászlónak az imádkozást.

Ezenkívül volt egy asztmás és hátfájásos gyógyulás is.
És egy cigaretta függőség is.
A bizonyságokat szeretnénk még a jövőben is figyelemmel kísérni és tudósítani róluk.

M. Ferenc vagyok annak a kislánynak az édesapja akiért az elmult héten imádkoztál. Személyesen még nem beszéltünk de az édesanyámtól kaptam egy kendőt melyre ráimádkoztál a kislányom gyógyulásáért. Sajnos a kendőt a gyermek intenzív osztályra sterilitás miatt nem lehetett bevinni, de hiszem hogy az ima így is megtalálta a kislányunkat.
A történetünk március 31-én kezdődött a kislányunk reggel 9 órakor megszületett. Az esti órákban észrevették hogy a légzése romlik, majd hajnalban gyermekmentővel a budapesti I.sz Gyermekklinikára került a csecsemő intenzív osztályra.
A diagnózis szerint megrepedt a tüdeje, melynek következtében egy légmell keletkezett a tüdő és a mellkas között. ezen kívül légzés adaptációs zavara is volt, és még egy vírusfertőzés is megtámadta a tüdőt, mely önálló lélegzésre képtelen volt ezután.
Aznap délután az orvos vázolta a helyzetet: állapota súlyos, életveszélyes, a következő napokban bármi beközetkezhet el is veszíthető! Ezzel egy nagyon nagy próbát kaptunk az Úrtól de Ő még ezen a napon megígérte nekünk a gyógyulást az ige által: “Boldog ember az aki a kísértés idelyén kitart, mert ha kiállta a próbát elnyeri az élet koronáját” (Jakab 1.12) Ezután a feleségemmel megvallottuk hogy a kislányunkat az úr gyógyítja és hittel hittük. Minden nap együtt imádkoztunk és dícsőitettük az Urat ezért a próbáért. Imádkoztunk otthon és a korházban is fogva az ő kiskezét a gyógyulás pedig nagy léptekben haladt napról napra. Eközben kaptuk az információkat hogy több gyülekezet is imádkozik érte és ekkor mondta édesapám hogy Magyari László evangélista is imádkozott érte és hozták az áldott kendőt.
DICSŐSÉG AZ ÚRNAK A KISLÁNYUNK 9 NAP ALATT TELJESEN MEGGYÓGYULT!
Hálás szívvel mondunk köszönetett az Úrnak a gyógyulásért és mindazoknak akik imádkoztak a szeretetükért. Ístán áldja meg őket érte.
A kendőt azóta is mióta hazajöttünk a kislányom feje alatt tartjuk a kiságyban.
Isten áldjon meg László

Laci, miközben néztük a videót, hihetetlen erő ment át rajtam, éreztem hogy az Úr megragad, és csak dicsértem és magasztaltam Őt, nem érdekelt ki látja.
Nincs elég szó a számban, hogy hálát adjak az Úrnak, és megköszönjem mindazt, amit tesz az életünkben.  Nem tudom eléggé meghálálni az Úrnak, hogy téged az utamban helyezett. Laci, csodálatosan dolgozik általad az Úr, és szól az emberekhez. Több gyerek átadta az életét az Úrnak, és egy nővér is, Ágica befogadta az Urat a szívébe. Megalázkodott az Úr előtt, átadta az életét az Úrnak. Én hálát adok az Úrnak ezért a videóért, és azt kívánom, hogy az Úr a két kezével áldjon meg titeket!
Annyira jó nézni, mikor az Úr dolgozik és cselekszik az emberek életében, amikor olyan személyeket ment meg, akik már rég feladták a harcot, és lemondtak mindenről az életükben.
Akik ezelőtt egy hónapja azt mondták, hogy nincs értelmük az életüknek, most ők tesznek bizonyságot, hogy van, mert van egy élő Istenünk, aki szeret, és neki értékesek vagyunk. Azok a személyek most más új betegeknek tesznek megvallást Istenről, és támogatják és biztatják őket, és imádkoznak értük. Feltudod fogni hogy mekkora kegyelem ez? Sírok és zokogok, mert ezek a személyek mint nagyon fontosak nekem, és új életet kaptak, és együtt leszünk az örökkévalóságban.  Nincs nagyobb öröm a számomra, mind amikor valaki megtér, és befogadja az Urat. Laci, tízen fogadták be az Urat a szívükbe, és adták át életüket az Úrnak. Hála Istennek, dicsőség neki. Ámen.
Erre a videóra gyógyultak és tértek meg az emberek:
http://gyogyulashangja.com/?s=%C3%BCzenet+a+rom%C3%A1niai
Úgy gondolom, most elküldök néhány lány megtapasztalását a mai alkalmon, és jó volna kitenni a videó alá, hadd lássák az emberek és testvérek, milyen csodálatos a mi Urunk, milyen csodálatosan cselekszik emberek életében hadd erősödjenek ez által…
Tíz személy megtérése és néhány lány megtapasztalása leírva!!!
ILONA: azt érezte, hogy valami végig megy a testén, érezte, hogy valami átjárja. Olyan öröm volt a szívében, azt mondja, azonnal minden félelem, a halál félelme elhagyta, és a folyamatos fejfájása azonnal elmúlt. Mintha levették volna róla. Dicsőség az Úrnak!
KINGA: azt mondja, hogy érezte, ahogyan minden testi lelki fájdalma elhagyja őt, érezte, hogy hatalmas szeretet öleli át. Elkezdett örvendezni és fennhangon imádni az Urat, azt mondja a balfüléból a szokásos csengés azonnal elmúlt, ami eddig mindig megvolt, és nagyon zavaró volt. Dicsőség a nazareti Jézus Krisztusnak!
EMESE: azt mondja, hogy rögtön érezte, hogy egy foróság önti el. Elkezdett azonal reszkedni, és sirni, folyamatosan folyt a víz róla, érezte hogy valaki ott átöleli, érzett egy kezet a vállán, érezte, ahogyan megragadja. Azt mondja, hihetetlen érzés volt, nem lehet szóban kifejezni ezt. Csak azt tudja mondani hogy békességet kapott és örömöt, nyugodtságot, amit soha nem érzett. Nem fél többé a betegségtől, úgy érzi az Úr megérintette, és mintha valaki suttogta volna a fülebe: NE FÉLJ, VELED VAGYOK. Dicsőség az Úrnak!
Laci, úgy gondolom, úgy érzem, hálát kell adjunk az Úrnak ezekért a lelkekért, és imádkozzunk értük, hogy az Úr kenete járja át életüket, és hogy tovább tudjanak haladni az úton, és legyenek továbbra erősek az Úrban. Az a szikra, ami a szívükben van, most ne aludjam ki.
Olyan hálás vagyok Istennek, a mai napért, és ezekért az emberekért, érted és a családodért, Tibiért, aki segit nekünk áldjon meg az Úr titeket, nagyon, de nagyon a két kezével!!
Köszönettel Mariska (Romania)

Szeretném én is leírni a mi csodánkat, amiket Az Úr Jézus Krisztus adott nekünk!
Babát szerettünk volna 5 év és 7 hónappal ez előtt. De a baba nem jött. Orvosról orvosra mentünk, kezeltek, de nem jött össze.
Egyik doki gyógyszerrel, a másik szurival stimulált. Aztán felkerestünk egy igen jó meddőségi központot. Azt hiszem elmondhatom, hogy ebben az országban a legjobb, és az egyik leghíresebb orvost. Kezeltek ők is de semmi. Inszemináció is volt, az sem sikerült. Közben nagyon sok helyen imádkoztak értünk. Imádkoztunk mi is, anyukám is, én is, éveken át. Próféciába többször több helyről is megkaptuk hogy lesz gyermekünk. De hát Istennél máshogy van az idő. Én meg már sokáltam a gyermek áldást.
Aztán mikor más el voltam keseredve egyik éjszaka Írtam kb 6 Istentisztelet imakérésébe, és akkor írtam Magyari Lászlónak is -e miatt. És azt írta másnap, hogy Isten megadja a szívem vágyát, és kész van az áldásunk.
Rá 2 hónapra kezemben tartottam a pozitív terhességi tesztünket:))))))) és olyan erősen 2 csíkos lett, hogy álmomban sem gondoltam volna!!!!!!!!!!!!!! Nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!! Megkaptuk Istentől a legnagyobb kincset!!!! A legnagyobb álmunkat!!!!!! És Isten adott áldott babát nekünk és orvosi segítség sem kellett hozzá!!!!!!
:))))))))Annyira Hálás vagyok Istennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És örülök hogy leírhattam:))))))   (F. Stella)

"‎Ma meghallgattam Lászlónak a Sátán édenje tanítását, és a Szent Szellem szólt hozzám. Ugyanis már többször szól e téren hozzám csak valahogy mindig nem akartam ezt igazán megfogadni. László beszélt,hogy a nők ne hordjanak miniszoknyát, sajnos én csak azt hordtam. Mivel egy divat üzletben dolgoztam, és meg szállottja lettem a ruháknak. Hiába kértem az imát, sajnos semmi változás nem volt. A végén már úgy alakult, hogy az Úr megszakította ezt a munkahelyet. Mindjárt tudtam,hogy az Úr keze volt benne. Mert minden ok nélkül el küldtek. Szenvedtem, hónapokon keresztül. Teljesen a tanításokba bújtam. Az Úr olyan csodálatosan vezetett, hogy mindig olyan igéket adott, hogy erősítsen. Így találtam László tanításaira is. Egyszerűen tudtam erre van szükségem. Most hogy itthon vagyok állandóan a tanításokat hallgatom,és a dicséreteket. Szeretném megköszöni az Atyának az Ő hatalmas szeretetét irántam, hogy vissza hozott a világból. Jézus lehajolt hozzám és felvett a vállára és vissza hozott az ő nyájába. Szavakkal nem lehet ezt ki fejezni,amit az Úr iránt érzek. Szeretném ha mások is tanulnának az én esetemből. Dicsőség az Úrnak! Ámen‎"

Jó volt az alkalom, hatalmasan kiaradt az Úr öröme az interneten is keresztül, nagy áldás volt a számomra és amikor imádkozott Magyari László  a betegekert betöltött az Úr az örömével és kinevettem a betegséget es sírtam, kacagtam a Szent Szellem kenete alatt, hiszem, hogy az Úr elkezdte a gyógyitást a testemben. Dicsőség és hála a Nazareti Jézus Krisztusnak.  (B. Eszter)


A NÉGY HELYEN ELTÖRT LÁB AZONNAL MEG GYÓGYULT
A férfi csak járókerettel, mankóval tudott járni, 4 helyen tört el a lába, az orvosok azt mondták hogy legalább 2 évig gyógyulni fog.  A munkahelyemen voltam és az autómba ültem, amikor Debrecenből hívtak. A férfi akkor tolókocsiban volt, és volt egy látásom, hogy Isten a lábára önti az olajat /Gileád balzsamja/, és mondtam neki, hogy most Isten mutatja nekem, hogy a tolószékből feláll és a lábán lévő törések azonnal összeforrnak a Jézus Krisztus nevében. Ezután a Férfit a Szent Szellem ereje elrepítette, és azonnal felugrott, a lába azonnal meggyógyult. Ezután leült a székre és mondtam neki, most rendkívüli kenet jön. Ekkor a szék lába kitört és a széknek elkelletett volna dőlnie, de valami nagyon nagy csoda történt. A férfi azt mondta,  hogy valaki tartja a székét. Maga az Úr Jézus Krisztus fogta a széket. Ekkor a 11 éves fia elkezdett sírni és kiabálni, hogy azonnal meg akar térni. Az egész család megtért. Jézus meglátogatta őket. A férj azonnal tudott járni, az orvosok nem kis megdöbbenésére. Dicsőség Istennek. Én Miskolcon, ők pedig Debrecenben voltak, a hit Királya cselekedett.  (Magyari László) http://youtu.be/fPUBhiUzG80

Tolószékes lány
Hajnal 2óra-kor felköltött az Úr és a számítógéphez küldött, hogy írjak a romániai tolószékes lánynak. Ekkor hajnal fél négykor a géphez ültem és látásom lett, láttam a kislányt a tolószékben és hirtelen a Szent Szellem szó szerint átvilágította a testét és láttam a gerincét, úgy mint egy röntgen képet, ekkor az Úr diktált egy megvallást és én elkezdtem erőteljesen sírni és nagyon nagy erővel lett jelen az Úr és láttam, ahogy a kislány felállt a tolószékből. Reggel elindultam dolgozni, délután felhívtam a feleségemet, hogy nézze meg jött-e válasz a kislánytól és ekkor óriási öröm történt, mivel a lány felállt a tolószékből és elkezdett járni, az egész kórház megdöbbent. Ezután a csoda után a lány elkezdte a kórházban az igét hirdetni, és újra kaptam látást, és láttam, hogy egy lány karja rángatózik, és láttam, ahogy a Szent Szellem nyitogatja az ajtókat a kórházban, és sorra gyógyulnak meg az emberek.Az evangéliumot kezdte el hirdetni, a laptopját kinyitotta, és én üzentem a betegeknek, hogy meg fognak gyógyulni. Ezután újabb látásom volt, és láttam ahogy egy másik lány pontban délután 6 kor fel kell a tolószékből. Ő teljesen béna volt, és üzentem neki, hogy ki fog jönni pontban 6 kor a tolószékből. Ez a lány elkezdte mondani mindenkinek, hogy ma meg fog gyógyulni, de a többiek kinevették, és nem hittek, aztán eljött az idő fél hat után a kórház udvarára mentek kb 30-40 ember és várták, valóban Isten ma csodát tesz? Elérkezett a 6 óra, ekkor a lány testvére jött kifelé az ajtón az udvarra és pontban 6-kor a lányt átjárta Isten hatalmas ereje, és felugrott a tolószékből. Az emberek a földre zuhantak, mások megrémültek, nem akarták elhinni, pedig saját szemükkel látták a csodát. A helyszínen orvosok és nővérek is voltak. A másik látásomban a lány karja erőteljes rángatózásban volt, később kiderült a lánynak súlyos, darabos kar törése volt, ahogy az orvosok és nővérek meglátták, hogy mi történik megijedtek, mert egy rögzítő volt a lány karjában és lehetetlen volt, hogy ő mozgassa, de olyan csoda lett, hogy ilyet nem is hallottak még.  A lány kezében egy csavarozott merevítő volt, ami eltűnt, megröntgenezték, és nem találták meg. A kórház vezetője elkérte a lánytól a telefon számomat. Hiszem, hogy el tudok jutni oda Marosvásárhelyre, mert volt még egy látásom, amit megosztok veletek, azt láttam, hogy sorra álltak fel a székből a tolószékesek, és én hiszem, ez is meg van már, és a kellő időben elmehetek oda. Meg lesz és meg van már ez Istennél. Testvérek, az apostolok cselekedeteiben ilyen csodák történtek, hiszem hogy a csodakorszak csak most jön igazán.   (Magyari László)



http://youtu.be/XYRTUpogdhk
Gerinc azonnal meg gyógyult, Jézus nevében

http://youtu.be/k_v3AoJiNic
Rák távozott, azonnal mozgatta a lábát jézus nevében.

http://youtu.be/fLXgIDQ-SnY
Csodálatos gyógyulás a tüdőrákból.

http://youtu.be/moBdG3DGvjM
A béna kéz újra mozog.

http://youtu.be/bxnHArzW3j0
Gyógyulás Hangja Promo video 2.

http://www.youtube.com/watch?v=a_6aOXXRrc0
Süket asszony hall!

A pénteki (okt. 5) élő adás egyik jelenete.
A szabadulás szinte spontánul jött és a testvérnőt utána teljesen befedte Isten jelenléte (az Úr jókedve az én erősségem).
Ez a felvétel akár egy mérföldkő is lehetne a magyar keresztény dokumentáció történetében.
A Szent Szellem kiáradása:
Szabadulás kígyó démonokból, feltöltekezés, szent nevetés.
http://www.youtube.com/watch?v=Czz4ks0YmnU
------------------------------------------------------------------.

Te vagy oltalmam, te mentesz meg veszedelemtől; végy körül engem a szabadulás örömével!  Zsolt 32,7

Az Ige megítéli azokat az emberek, akik tagadják az evangélium erejét: Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét.   2Tim 3,5
Tehát most olyan evangelistákat és igehirdetőket fogunk bemutatni, akik erővel hirdetik az evangéliumot


Az Élő Ige, vagyis az ige, amit Isten Szelleme (Szent Léleknek is mondják) élővé tett, hatalommal bír.
Az írott ige (logosz) élővé (rhéma) válik tehát, és véghezviszi azt, amire abban a pillanatban van kirendelve.
Démonokat tud kiűzni valakiből, gyógyít, helyrehoz vagy éppen teremt.
Okkultisták megpróbálják ezt leutánozni, sokan kissebb-nagyobb sikerrel, de az mind hamisítvány, mert az Úr ezt az egyháznak és a hívőknek adta. A hívő pedig az, aki megtartja és megcselekszi Jézus beszédeit.

Ezután (Jézus) így szólt hozzájuk: "Menjetek el szerte az egész világba, hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek. Aki hisz, és megkeresztelkedik, üdvözül, aki pedig nem hisz, elkárhozik. Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak, kígyókat vesznek kezükbe, és ha valami halálosat isznak, nem árt nekik, betegre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak."  Márk 16:15-18

Ha valami démoni erő uralja le az életedet, Jézusban van a szabadulásod. Ha valamiféle kísértetjárta környéken laksz, ugyanez a helyzet.
Vannak démoni betegségek is, amiből csak a szabadulás után lehet felépülni. Meg kell térni az Úr Jézushoz és akkor elkezdődhet a szabadításod.
Ha segítségre van szükséged, írj.







 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

2024 Copyright Kma Online TV Rights Reserved