foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Ki árthatna neked? Gyönyörű vagy! Szép vagy! Isten szerelmese vagy! Az élet illata árad ki belőled, mert Isten maga a vőlegényed. Senki nem választhat el téged Isten szerelmétől, mert Ő az elemésztő tűz és őrülten szeret. Virágok nyílnak amerre csak lépsz, és az élet illata árad ki belőled, mert Isten maga a vőlegényed. Emelt fővel járj! Egy menyasszony büszkén hirdeti, hogy jegyes.

Kma Online TV

Jézus téged is hív. Nehogy azt hidd, hogy kivétel vagy!

Világvége TV

------------------------------------------------------------------------------------------
 
A Világvége TV a bibliában is említett világvégei eseményekkel fog foglalkozni

------------------------------------------------------------------------------------------

Isten ítélete elkezdődött

David Wilkerson: "Figyelmeztesd Amerikát" című prófétikus írása megjelent magyarul!  Kattints ide
Döbbenetes próféciák egy olyan ember szájából, akit Isten hatalmas munkák elvégzésére választott ki.
Isten ítélete megkezdődött, és a világ hamarosan össze fog roppanni az apokaliptikus csapások alatt, és ezen már az imáink sem tudnak változtatni. A prófécia szerint ez már Obama elnöksége alatt el fog kezdődni, és pár hete New Yorkot és környékét söpörte el a Sandy nevű hurrikán (nézd cikk és videók). Olyan hatalmas volt a kiterjedése, amit évszázadok óta nemigen láttak (az USA egy harmadát eltakarta).

A természeti csapások majdnem háromszorosára nőttek az utolsó 30 évben, köztük olyan rekordokkal, mint a haiti földrengés 2010-ben, New Orleans elsöprése a Katrina hurrikán által 2009-ben, a Japán tsunami 2011-ben, amihez hasonlót emberi szem még eddig nemigen látott, és ami egy atomerőművet is megrongált. Rengeteg rádióaktív anyag jutott a tengerbe, ami várhatóan 2013 márciusában fogja elérni az USA nyugati partjait, szétfertőzve mindent. (A halrajok, mint a tonhal, már megváltoztatták évszázados útvonalaikat, de sok lett a rádióaktív hal is, amit  valószínűleg eladnak a szegényebb lakosságnak. A médiát elhallgattatták az ügyről.)  angolul itt olvashatsz róla
A Világvége TV mostantól kezdve állandóan tudósítani fog ezekről az eseményekről, mert aki Isten figyelmeztetését most maga mellé teszi, meglepetések érhetik. És ezt mi nem akarjuk, hanem azt szeretnénk, hogy megerősödjetek az Úrban (vagy megtérjetek persze), mert a világ elítéltetett. Az Úr eljövetele már nem várat magára sokáig. Most fognak sorban beindulni a jelenések könyvében említett események. Valószínűleg egy gazdasági csőd lesz az első lépés, karöltve természeti csapásokkal. Az USA összeomlik, és vele együtt azok az országok, akik részt vettek a gonoszságában és paráznaságában, tehát az EU és Japán.
Látogass el tehát ide, ha többet szeretnél megtudni az események mögött rejtőző szellemi stratégiáról.
Hamarosan beindítunk egy élő adást is a témával kapcsolatban.



A természeti katasztrófák száma majdnem a háromszorosára emelkedtek az utolsó 30 évben.


David Wilkerson: "Figyelmeztesd Amerikát" (Kattints ide)

A cikket letöltheted PDF fájlban is, a fenti PDF ikon segítségével.

David Wilkerson (1931-2011) lelkipásztor 1958-ban a Szent Szellem sugallatára New Yorkba ment, hogy a tizenéves kábítószeres bűnözők lelkét társaikéval együtt Istennek megmentse.

Erről írt a világsikert aratott Kés és kereszt c. könyvében, aminek a filmes változatát a KMA oldalán is meg lehet nézni. A filmet milliók tekintették meg, és valószínűleg a legnézettebb keresztény filmek egyike. Wilkerson-nak ma már több mint 70 országban van lakó- és válságkezelő, valamint tanácsadó központja (Teen Challange), ahol több tízezer alkohol- és drogfüggő fiatalnak adják vissza - Isten segítségével - a reményt az igaz és teljes emberi élethez.
Nos... most arról van szó, hogy David elég sok próféciát kapott Istentől, az évek folyamán. Az amerikával foglalkozó próféciák a WARNING AMERICA (Figyelmeztesd Amerikát) címmel jelent meg, ami rengeteg érdekes dolgot tartalmaz, és utal erre a mostani állapotokra is. Ez az írás segít valamelyest a jelenlegi természeti csapások szellemi hátterét megvilágítani.


Jelenet David Wilkerson megfilmesített életéből

Akarsz látni Power evangelizációt, Nicky Cruz (az egyik volt bandavezér a filmben) stílusban? (kattints ide)
Ha bővebben akarsz olvasni Wilkerson "pályafutásáról". (kattints ide)

 Fotók a csapásokról





Ű































 

alt

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

2024 Copyright Kma Online TV Rights Reserved