Megtérési hullám Magyarországon

Az ótestamentumi ember szinte teljesen tehetetlen volt sátán trükkjeivel szemben. Ádám és Éva élete is összeomlott egy rövid szóváltás által a kígyóval, magukkal rántva az egész teremtett világot. Ebből lehet látni, hogy milyen hatalmas fegyverek lehettek akkoriban sátán kezében.
De a kocka mára megfordult (Jézus lefegyverezte a szellemi hatalmasságokat), és a mi kezünkbe lettek adva azok a fegyverek, amelyek győzedelmeskedhetnek a sötétség minden hada felett.


Jézus nevében mondom neked, kelj fel és járj. Mekkora erő van Jézus nevében! Nem is tudjuk igazán, hogy mit tartunk a kezünkben. Mert nem ismerjük Istent úgy, ahogy kellene, tehát a fegyvereit sem tudjuk forgatni a használati utasítás szerint. De most tegyünk egy próbát. Menjetek el ide és rendeljetek ebből a könyvből, egyet vagy többet (ez a könyv is Isten egyik fegyvere - bizonyság).

http://www.immanuel.hu/

Ha a Google-n akarsz rákeresni, esetleg antikváriumos példányokat megkaparintani

Ez most nem egy könyvreklámozás, a kiadó nem tud erről az akciónkról semmit. Ha megkaptátok a könyveket, imádkozzatok és osszátok ki azoknak, akik erősen az okkultizmusban vannak. Ha a 4100 KMA tag közül csak ezer követné meg ezt a felhívást, több száz okkultizmusban sínylődő ember térne meg, és ébredés köszöntene ránk ezen a téren. Mert az okkultizmusból megtért emberek már ismerni fogják Isten fegyvereinek fontosságát, hiszen már járatosak a szellemi háborúkban. Áldja meg az Úr e kedves cselekedetedet.

Kma 2013

Nagyon elvörösödtél, haver!

Nagyon elvörösödtél, haver!

 

Tovább...
A keresztény szerzői jog az egy hazugság

A KERESZTÉNY SZERZŐI JOG AZ EGY HAZUGSÁG (The Christian copyright is a lie)
Azután [ ... ]

Tovább...
Az Úr az én világosságom és üdvösségem: kitől féljek?






Az Úr az én világosságom és üdvösségem: [ ... ]

Tovább...