Mi lenne a pártok feladata
 
A különböző pártok az ország különbözően gondolkodó rétegeit jelenítik meg. A kormány az nem csak egy párt érdekeit, hanem a nép teljességét kellene hogy szolgálja. De mivel a pártjának a programjával nyert választásokat, ezért a pártjának a nézetei erőteljesen előtérbe fognak kerülni a kormányzás alatt is. 
Ezért vannak a különböző pártok.
Vannak a zöldek, a kékek, a pirosak, a balosok-jobbosok, az ilyen és olyan pártiak, kissebségeket védők és kamupártok. 
De ahhoz, hogy tudjunk pl. a természetvédelemről valamit, nem kellene egy egész pártot eltartania a népnek sok éven keresztül. És ha igen (hiszen ha egy párt tud alakulni valami körül, akkor az demokratikus eszközökkel történik), akkor a kormányzó hatalomnak ezeket az úgynevezett "zöldeket" is be kellene vonni azokra a területekre, ahol ők aktívak. És így kellene tenni a többi párttal is.
Tehát nem arra lenne szükség, hogy egy megátalkodott, minden eszközt megragadó ellenzékünk legyen, hanem arra, hogy ez az ellenzék a százmilliókat, amiket az éves költségeikre kapnak (járulék és adományként), példát felmutatva fektessék be a társadalomba, hiszen onnan fogják kapni a szavazatokat a következő választásokon.


Jelenet a KMA videó "Nyitott szemmel". Nézd alul.
 
Ha jön pl. egy hajléktalan törvény, akkor egyből jönnek az ugrójancsik, hatalmas TV stábokkal, lecövekelik magukat egy pár hajléktalan mellett, és előre megszerkesztett szavakkal elmondják, hogy ők nem így csinálnák. Eddig nem csinálták sehogyan sem, de ha az uralmon lévő kormány megmozdul, akkor már ők is aktivizálják magukat (ha van hírértéke). A videón lévő hajléktalan pedig semmi hasznot nem húz ebből az egész hercehurcából. Róla szól a történet, csak éppen ő marad ki belőle, legfeljebb csak statisztaként van jelen egy hatalmi harcra alapozott reality show-ban.
Pedig lenne más út is. Magyarok vagyunk mindannyian, és mindenki értékes ember az országban. Az, hogy valaki máshogy látja a dolgokat vagy más helyzetben leledzik, az nem teszi őt kevesebbé (de a cselekedeteink meghatározhatnak minket). Tehát ilyenkor az lenne a teendő, hogy bebizonyítjuk azt, hogy mi jobban tudnánk kezelni a helyzetet.
Az az érvelés, hogy az embereket hagyjuk az utcán a saját szennyükben tovább, az tarthatatlan. Ilyen érvelés, hogy jó nekik az, ami van, ez nem vezet semmire, csak a helyzet eldurvulásához. Tehát ha van egy kis párt, aki kap mondjuk évi pár száz milliót, az mutassa meg néha kicsiben is azt, hogy mire gondolt.
A kispártoknak, mind a kétfarkúak, nem két farokra lenne szükség (bármilyen szimpatikusak is), hanem inkább két segítő kézre. Nem ingyensör kiosztásra (mert aki megtermelte, nem ingyen termelte azt meg), hanem ez helyett karoljanak fel 3-4 igazi hajléktalant, segítsenek nekik addig, amíg azok vissza nem térnek a társadalomba. Készítsenek erről állandó jelleggel videókat, és a következő választásokon megduplázódhat a választóik száma.
Kifogáskeresés ne legyen.
Ne a hajléktalant kérdezzétek csak, hogy miért nem megy be a szállásra, mert azt fogja mondani, hogy sok az élősködő (bolha pl. ami sokuknak kint is az életük része), eltűnnek a holmijaik (ez is a kinti életük része), verekedések vannak (és ez is a kinti életük része többeknek).
Ezt már tudjuk régóta, de senki, egyetlen párt sem tett ellene, hiszen évente százával fagytak halálra, és furcsa módon nem volt TV stáb a közelben (húzták otthon a lóbőrt a jó meleg takaró alatt).
Olyan szállást hozzatok létre (akár kicsiben, csak pár férőhellyel), ahol a beléptetés előtt kötelező a fürdés, a fertőtlenítés, a ruhák szárítóban való átforgatása 90 fokon (ez megöl 2 perc alatt minden élősködőt, bacilust stb...), a ruhák kimosása és a személyes tárgyak saját szekrénybe való helyezése. Kötelező lenne továbbá az orvosi vizsgálat, a meleg ételekre való jelentkezés és megjelenés, megbeszélések a jövővel kapcsolatban. 
A holland (alkohol és kábítószer) leszoktató központok stratégiáját kellene bizonyos mértékben átvenni, és akkor meglenne a kiáramlás is. Mert ez a cél: az emberek talpra állítása és visszaküldés a társadalomba. Aki nem ezen munkálkodik, azt lényegében elherdálja a rendelkezésre álló pénzt és időt. A bentlakókat kötelezni kell, hogy elvégezzék a munka rájuk eső részét, aki ennek nem tud eleget tenni, azt előszőr segíteni kell. Ha nem hajlandó az együttműködésre, vagyis ő csak ingyenszállást és étkeztetést akar, annak ebben a típusú szállóban nincsen helye. Ez egy rehabilitációs hely, és senki nem Hófehérkeként van vendégül látva a törpéknél. Kint tolonganak azok, akik átvennék a helyét, mert vissza szeretnének térni a társadalomba, mindenáron.
Mint a közmondás is mondja: ne halat adj az afrikainak, hanem halászhálót és tanítsd meg a használatára.

Keresztény Művészeti Alapítvány
KMA 2018, nov. 7


KMA videó "Nyitott szemmel".
 
 
Magassarkú cipő














Magassarkú cipő
Ahh... milyen magasított [ ... ]

Tovább...
Hírszennyeződés


Hírszennyeződés



A világi sajtó már évek [ ... ]

Tovább...
 Számításaim is azt mutatták ki, hogy egy mindenható Isten teremtményei vagyunk mindannyian.




Számításaim is azt mutatták ki, hogy egy mindenható [ ... ]

Tovább...