Jézus alszik? Mi lesz Európával?Egy kiemelten fontos esettel találkozunk a bibliában, amikor megemlítik azt a tényt, hogy Jézus álomba merült (Máté 8:24-26, nézd igerészt alul). Ha nem lenne fontos tény Jézus elalvása, meg sem lenne említve az igében, de az Úr soha, ismétlem soha nem tett semmit ok nélkül. Ez az elalvási tényező is egy fontos útmutatás része a keresztények és mindenki felé. Mert jelenleg is ez a helyzet: kitört a vihar körülöttünk, meg vagyunk rettenve (kivéve azokat, akik csak az Úrban tudnak bízni), imádkozunk a vihar ellen, de az még csak hatalmasabban tombol (ezrével ölik az embereket világszerte, szinte már minden ország hadban áll valakivel, és ha nem, erősen fegyverkeznek stb...), kiáltunk az Úrhoz, de általában nem kapunk választ a legégetőbb kérdésekben, legalábbis nem úgy, mint ahogy ez még pár évvel ezelőtt volt. Az Úr jelenléte persze ma is megvan, mint ahogy a csónakban is ott volt, a kenet is áthatja imáinkat, mégis.... nem kapunk választ a viharral kapcsolatban (mert nincs hit, a Máté 8:26 szerint).
Tehát itt az idő, hogy "felébresszük" az Urat! Nem mintha Ő most aludna a mennyben, dehogy. De ha áttételesen is, most megismétlődhet a Máté 8:24-26 igerész az életünkben, amikor Jézust "felriasszuk" imáink által, és Ő egy pillanat alatt le fogja csitítani a körülöttünk tomboló vihart. Reinhardt Bonnke is erről prófétált nemrég (nézd az írást alul).
Hogy mi a mi feladatunk? Kiáltani az Úrhoz, szüntelenül, hogy vessen véget az igazságtalanságnak, mert gyalázat, ami most folyik a világban. Már babákat  és gyermekeket erőszakolnak meg tömegesen, amit az Úr is erősen elitélt. Nemcsak magát a cselekedetet, hanem az elkövetőt is (Márk 9:42, nézd igerészt alul).
Ennek ellenére Jézus nem azért jött, hogy kárhoztassa a világot (János 3:17), de azokat, akik most látnak, vagyis azt hiszik, hogy látnak, és mindenféle hamis istenek nevében gyalázatos dolgokat művelnek, vakokká fogja tenni  (János 9:39, nézd igerészt alul).
Kma 2016És íme, nagy vihar támadt a tengeren, úgyhogy a hajót elborították a hullámok. Ő pedig aludt. Tanítványai odamentek hozzá, felébresztették, és ezt mondták: "Uram, ments meg minket, elveszünk!" De ő így szólt hozzájuk: "Mit féltek, ti kicsinyhitűek?" Majd felkelt, ráparancsolt a szelekre és a tengerre, és nagy csend lett.  Máté 8:24-26Reinhard Bonnke prófétai látása Európáról:
A Szent Szellem sürget minket, hogy növeljük az aktivitásunkat Európa-szerte. Isten nagy dolgokat tesz ezen a kontinensen is! Európa üdvözülni fog! Erre egyedül Jézus képes - és Ő meg is fogja tenni! Én már láttam, ahogy Afrikában fordított a dolgokon. Lesothói misszionáriusi szolgálatom kezdeti nehézségeit követően egyszer csak láttam, ahogy egész nemzeteket megráz az evangélium ereje. 1987-től - amióta elkezdtük dokumentálni, hányan döntenek Krisztus mellett az összejöveteleinken - szervezetünk 72 millió megtérést regisztrált.
Igen, hitem van Európára is! Nemrég az Úr kijelentette nekem, hogy az elkövetkező években Európa városait fiatalok óriási tömegei fogják betölteni Isten dicsőítésével! A Christ for all Nations részese akar ennek lenni, és ezért mindent megteszünk. Mi készülünk erre a napra. Légy részese te is! Rád is szükség van, veled is számolunk!
Soha ne felejtsétek el, hogy akik cselekszik az Isten akaratát beelőzik azokat, akik állandóan csak keresik azt. Mi, szándékunk szerint, előretörünk Jézus nevében! Afrika... és Európa üdvözülni fog!
REINHARD BONNKE


    
A ki pedig megbotránkoztat egyet ama kicsinyek közül, a kik én bennem hisznek, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakára, és a tengerbe vetik.  Márk 9:42

Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.  János 3:17
    
És monda Jézus: Ítélet végett jöttem én e világra, hogy a kik nem látnak, lássanak; és a kik látnak, vakok legyenek.  János 9:39

Zsolt 37-4

 

Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked [ ... ]

Tovább...
Titanic

 

Titanic = kárhozatba merülő világ.
 Mentőcsónak [ ... ]

Tovább...
Segítség, éhezünk!


Segítség, éhezünk!

Keddi [ ... ]

Tovább...