Egy távoli mennydörgés

(Szinkronban tolmácsolt)
A Tolvaj az éjszakában folytatása.
A múlt század egyik legnagyobb alkotása keresztény vonalon.
Főszerepben: Patty Dunning!

Velőtrázó események (csak a nem megtérteknek velőtrázó). Patty azt álmodja, hogy megtörtént az elragadtatás és felébred. A fürdőszobában a mosdótálban borotva zúg, a férje sehol. A rádió mindenhol káoszról számol be. Repülőgépek esnek le (a pilóta el lett ragadtatva), hatalmas karambolok, eltünések. Sok sír üresen tátong (ez az első rész története: Egy tolvaj az éjszakában). 
A második részben (Egy távoli mennydörgés) már minden egyenesben játszódik és a valóság olykor kegyetlenebb mint az álom. Aki nem veszi fel a vadállat bélyegét, annak halál. Jézus megváltott minket a bűn és a halál átkától. Ha nem engeded (most, amíg tart a kegyelem) hogy a te is meg legyél váltva (most ingyenes), neked kell mindenért elszámolnod és fizetned. 
 
 

Az "Egy távoli mennydörgés" az az utolsó idők filmje. Itt már nincs cicázás, Jézus bármikor visszajöhet! És nem szeretnénk azoknak a bőrében lenni akik hátramaradnak! Egész egyházak, gyülekezetek fognak pedig hátramaradni (a kereszténység 50%-a, a biblia szerint). Mert akik nincsenek újjászületve a tűz által (Szent Szellem), nem láthatják meg az Isten országát.
 
ITT AZ ÖRÖKSÉGED!

ITT AZ ÖRÖKSÉGED!


Az evangélium hasonlít egy örökséghez. [ ... ]

Tovább...
Isten kertje, ahova jövedelmezően vethetsz


Isten kertje, ahova jövedelmezően vethetszIstennek kertjei vannak a [ ... ]

Tovább...
Ne féljetek tőlünk!  Keresztények vagyunk.Ne féljetek tőlünk! [ ... ]

Tovább...