“Átkódolt emberiség" sorozat: Segíts Uram, egy kiborg vagyok


Nagyfelbontású képhez kattints a képre
Ha posztert nyomtatsz ki a nagyfelbontású képből saját használatra, a kép tartalmának változtatása nem engedélyezett!

A történet itt kezdődik:
Egy kiborg*** nő (félig robotizált ember) ment Jézushoz, leborulva és sírva kérte Őt, mondván: Ha akarsz, helyreállíthatsz engem. Jézusnak pedig megesett a szíve, kezét kinyújtva illette őt, és azt mondta neki: Akarom, légy olyan, amilyennek Isten teremtett! És a nőről eltűntek a mechanikus és elektromos implantátumok és olyanná változott, mint egy, a jeruzsálemi nők közül.


Ez egy sorozat első része.
Egy olyan feltételezésen alapszik, hogy mi lenne ha Jézus most jelenne meg, és a modern kori emberek betegségeivel, téveszméivel és viselkedési formáival konfrontálódna. Itt most nem a leprás ember kúszna elé, mint a Márk 1:40-42-es igerészben, hanem modern kori betegségekkel találkozna, átépített, átkódolt, deformált emberek millióival. Képes lenne Jézus helyreállítani egy implantátumokkal telerakott emberi lényt, aki hozzá segítségért kiált?
A válasz a kérdésre egy hatalmas igen, mert neki adatott minden hatalom mennyen és földön (Máté 28:18).

Átkódolt emberiség?
Néha Sátán már az anyukák méhében átkódolhatja a magzatok génjeit, ezért születik több csecsemő valami rendellenességgel.
Amikor Péter azt mondta a béna koldusnak, hogy: Jézus Krisztus nevében, kelj fel és járj! (Apostolok Cselekedetei 3:6), akkor lényegében nem történt más, mint a régi, hibás kódok visszaállítódtak az eredeti állapotukba. Mint amikor a komputeredet vírusmentesíted (a vírusok lényegében hibás kódok), és azt követően egyből beindul a géped. A koldus is felszökkenvén azonnal járni tudott, és bement velük a templomba (vers 8).


A továbbiakban be fogjuk mutatni a megszabadított kiborg lány életét, amint végigmegy a keskeny úton. 


Ez a kép csak egy munkafájl, ki lesz cserélve hamarosan.

Mert a megtérés és a megszabadítás, helyreállítás még nem jelenti számunkra a mennyországot, csak egy ingyenjegy oda. A keskeny utat meg kell találni és végig is menni azon (Máté 7:14).

FOLYTATÓDNI FOG, EZ EGY NAGYKITERJEDÉSŰ KMA PROJEKT.


***A kiborg (angol: cyborg) szó a kibernetikus organizmus kifejezés rövidítése. Ez biológiai és gépi elemek együttműködését jelenti.

 A témával kapcsolatos igerészek:

És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön. Máté 28:18 

Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt. Máté 7:14

És jöve hozzá egy bélpoklos (leprás), kérvén őt és leborulván előtte és mondván néki: Ha akarod, megtisztíthatsz engem. Jézus pedig könyörületességre indulván, kezét kinyújtva megérinté őt, és monda néki: Akarom, tisztulj meg. És amint ezt mondja vala, azonnal eltávozék tőle a poklosság és megtisztula. Márk 1:40-42


A képek a KMA által megvásárolt (vagy engedélyezett) szoftverekkel készültek és fognak készülni a jövőben: Unity Game Engine, DazStudio, Poser, 3DSMAX, ZBrush, Blender, Adobe stb... 

Nem erővel, sem hatalommal. Zak 4:6A Kma 3D Stúdió egyik régebbi próbálkozása, hogy virtuálisan kreált térben embereket jelenítsen meg.
Folytatása lesz, mert ez állandó téma a Kma-n belül.


A menyasszony és a sárkányA Kma 3D Stúdió egyik régebbi próbálkozása, hogy virtuálisan kreált térben embereket jelenítsen meg.
Folytatása lesz, mert ez állandó téma a Kma-n belül.

 

 

Sword Fighter - Harcos lány - 3D animationA Kma 3D Stúdió egyik régebbi próbálkozása, hogy virtuálisan kreált térben embereket jelenítsen meg.
Folytatása lesz, mert ez állandó téma a Kma-n belül.

 

Minden térd.....

Minden térd.....

Cselekedetekből nem lehet megigazulni.
Tehát [ ... ]

Tovább...
Két madár beszélgetKét madár beszélget
A vörösbegy [ ... ]

Tovább...
Megújult a Kma Filmstúdió

Megújult a Kma Filmstúdió


Stúdiófelvételek [ ... ]

Tovább...