Az utolsó megújulás - Vissza a kezdetekhezA háromnapos Torben Sondergaard szeminárium (Aug. 19-21, 2016) a Lurdy Házban videója itt fent látható. A videók eleje többször egy hosszú szünettel kezdődik, mert ez egy élő adás visszajátszása. Ha átugrod a szünetet, akkor viszont a hang eltolódhat. Tehát ha ez történik, akkor jobb az elején elindítani, és megvárni amíg kezdődik a műsor (ez az első videónál kb. 12 percnél van)


A mozgalom már átterjedt több országra-kontinensre. Megpróbálunk a jövőben több videót feltenni róla. Remélhetőleg lesz mit filmezni Magyarországon is. Ha sikeresen szolgálsz az utca embere felé, hívhatsz minket is, hogy rögízítsünk azokat a pillanatokat, amikor Isten megmutatja magát egy nemhívőnek.

 

A filmben (videó itt lent) olyan valós, megtörtént dolgokat látsz, amelyek csak a bibliában, az Apostolok cselekedeteiben történtek. Az egyház egy kultúrális közeggé vált az elmúlt 2000 év alatt, és elvesztette az erejét. A film rávilágít arra is, hogyan taláhatjuk meg ismét, és hogyan aktiválhatjuk Isten gyógyító és megújító szeretetének erejét napjainkban. Kapaszkodj meg! Hatalamas csodákat fogsz látni!


A magyar felirathoz rá kell menni a fogaskerék ikonra (a film elindítása után látható csak), és kiválasztani a magyar feliratot (Subtitles-Hungarian).

A filmet bemutathatod a gyülekezetekben (a készítők hirdetik a honlapukon), filmklubokban, közösségekben, de nem engedik meg, hogy feltöltsed a netre (megosztani persze mindig lehet). Ha a Youtube-ról töltöd le, akkor a felirat nem lesz ráégetve, mert a feliratfájl csak csatolva van.
Ha kivetíteni szeretnétek, akkor vagy a youtube-ról vetítsetek, vagy töltsd le magadnak az angol verziót (3,3GB), feliratok nélkül, és a magyar feliratot külön csatoljad hozzá.
Ha esetleg nem értesz ehhez, akkor tedd a filmet és a feliratfájlt egy könyvtárba, és adj nekik azonos nevet (mi már adtunk neki azonos nevet), majd kattints kétszer a film fájlra. A feliratot szinte minden lejátszó autómatikusan a film alá helyezi, ha ugyanaz a neve, mint a filmnek.
Filmletöltés itt (az ENGLISH opciót válaszd):  https://thelastreformationmovie.com/download 
Felirat: http://kma-hu.com/feliratok/The%20Last%20Reformation%20-%20The%20Beginning.srt


LAST REFORMATION CANADA
The Last Reformation rengeteg országban működik, sok ember gyógyul meg az utcákon. Nem pásztorok és kijelölt szolgálók imádkoznak értük, hanem egyszerű keresztények, hívők, akikről Jézus is beszélt (Márk 16:16). Nincsen üvöltözés, hadonászás, napokig tartó böjt (de néha ez is kell persze), hanem hit van, mint Péternél is volt: kelj fel és járj! Ennyi és nem több. Rengeteg videó van fent a neten, ha lesznek magyar fordítások is, feltesszük ide (az alábbi videón nincsen magyar felirat).

Ha valaki tud magyar feliratosat, küldje el a linket emailben. 

A Kma évekkel ezelőtti filmjében is láthatóak spontán megtérések és gyógyulások az utcán. Csak ki kell lépni hitben, és odamenni az emberekhez. A valóságban ez egy egyszerű fizikai cselekedet (mint Péter első lépése a csónakból a tengeren), ami persze a szellemiben gyökerezik. Az Úr az, aki gyógyít. És ne hagyjátok magatokat félrevezetni: sok vezető azt szajkózza, hogy nem mindenkinek adatott a gyógyítás ajándéka, és ez miatt sátáninak tituálnak minden ilyen hitbeli megmozdulást. De a biblia ezt mondja: ... aki hisz, ezek a jelek követik (Márk. 16:17).
Ezek a vezetők számot fognak adni cselekedeteikről Istennek, mert ők nem hisznek a szabadításban-gyógyulásokban, és másokat is gúzsba kötnek és kötöttek évtizedekig.
 

Kma 2016

 

 

Nincsen bűn?
Sokan azt hiszik, nincs bűn. Tehát bűnös ember sincsen, sem gonoszság. [ ... ]

Tovább...
Miért van ennyi rossz a földön? 

Miért van ennyi rossz a földön?
Volt egy ember, aki tudott [ ... ]

Tovább...
Gyöngyök a disznóknak

 


A Mennyek Országa elérkezett, és hatalmas jelekkel és csodákkal nyilvánul meg. [ ... ]

Tovább...