Nem tervezettA "Nem tervezett" című film Abby Johnson azonos című önéletrajzi könyvének adaptációja és a legfontosabb filmek egyike, amelyet valaha láthattunk korunk vitatott kérdéseivel kapcsolatban. Függetlenül attól, hogy a kerítés melyik oldalán vagy, ezt nem hagyhatod ki. Ez egy igaz történet egy nő átalakulásáról. Abby Johnson csak a nőknek szeretett volna segíteni. Az USA  egyik "családtervező" szülői klinikájának (Planned Parenthood) igazgatójaként 22 000 abortusz lebonyolításában vett részt, és számtalan nőt tanácsolt terhességi döntésekkel kapcsolatban. Szenvedélye arra késztette, hogy a családtervező szóvivővé váljon, és küzdjön annak érdekében, hogy jogszabályok szülessenek (bébik helyett). Amíg meg nem pillantott valamit, ami mindent megváltoztatott. És ez Abby Johnsont arra késztette, hogy csatlakozzon korábbi ellenfeleihez, a 40 Days For Life-hoz, és Amerikában az egyik leglelkesebb életmód-előadóvá (Pro-Life) váljon.


Abby Johnson a Planned Parenthood abortuszszervezet egy klinikájának volt igazgatója, amikor egy abortuszműtét végignézése során élete 180 fokos fordulatot vett. Jelenleg Abby küldetésének tartja, hogy segítsen kilépni az abortusziparban dolgozóknak. Szolgálata több ezer embernek segített már otthagyni e pusztító munkát.
"TERC" című tájékoztató és tényfeltáró műsorhttps://www.youtube.com/watch?v=zxF69ZTlNng&t=492s  

A "TERC" című tájékoztató és tényfeltáró műsor döbbenetes felismerésre jut az abortusszal és a gyermekátnevelésekkel kapcsolatban. A lényeg itt az, hogy a gyermekeknek már szexuális "jogokat" tudjanak kierőszakolni. A "Planned Parenthood" ebben is élen fog járni (és már élen is jár sok olyan területen, amelyek szétzüllesztik a családokat és a morált). A 9 éves kor több helyen előtérbe kerül. Vannak vallások, ahol a 9 éves kortól a lányokat már teljes házastársi kapcsolatokra kényszerítik. Ez a rém lebeg most Európa felett is. Hiába volt a sokszázéves harc a demokráciáért, most jön egy hatalom, és megpróbálja elsöpörni azt.Álságos módon a gyerekek jogaira hivatkozva. De egy 9 éves gyermek sem tud még dönteni maga felől, ezt a szülei teszik meg helyette, 18 éves korig.

Kapcsolódó linkek:
http://mondjigentazeletre.hu/ 


Jézus nélkül pokol az élet

Jézus nélkül pokol az élet
Aki vétkezik ellenem, [ ... ]

Tovább...
Az Úr ama nagy napja

 

 

Elérkezett már az Úr ama nagy napja?

Tovább...
Hát igen, neked is szól Isten Igéje!


Hát igen, neked is szól Isten Igéje!   

Tovább...