Usa: a Sandy nevű hurrikán hatalmas pusztításokat végzett az Usa észak-keleti részén (2012, New York és környéke)
Ez egy videó lejátszó lista, ami állandóan bővül. Egyenlőre angol nyelven, de itt a képek beszélnek. A mi célunk evvel nem a csapás puszta bemutatása, hanem a mögötte rejlő mozgatórugók feltárása.KIEGÉSZÍTŐ HÍREK (Nov. 1):
Kiegészítő videókat tettünk fel és fotókat, de ezentúl inkább a szellemi gyökerekkel fogunk foglalkozni, nem a látható dolgokkal.

A Sandy hurrikán (Okt. 30):

Van vagy 130 halálos áldozat, a Karib szigetek áldozatait is beleszámítva.
Milliók maradtak áram nélkül.
Az emberek kirabolták a üzleteket éjszaka.
Sok áram trafóház felrobbant a vízzel való érintkezés miatt, házsorok égtek le.
A keletkezett károkat tízmilliárd dollárokra becsülik.
A metró alagutakat elöntötte a víz és a reptereket is.
A térség forgalma teljesen lebénult.
Természetesen a KMA online TV az nem CNN, és mi nem világi szemszögből tudósítunk.
Tehát kapaszkodjatok meg, mert itt olyan dolgok játszódnak le a háttérben, amiről a legtöbb embernek fogalma sincs.
És megpróbáljuk feltérképezni, hogy mi is történik jelenleg a világban.

Ez a hurrikán különben a Karib térséget is érintette (Haiti, Kuba stb...), és sok halálos áldozata lett a viharnak. Ott bizonyára nem az áramkiesés a legnagyobb gond.

KIEGÉSZÍTŐ HÍREK (Okt. 31): Cunami Hawaii-on, földrengés Kanadában
Ma (szerda, Okt. 31), hajnali ötkor 7,7-es földrengés volt Kanadában, Hawaii-on kisebb cunami volt. Magyar idő szerint 5 óra 4 perckor 7,7-es erősségű rázta meg Kanada nyugati partjait.

KIEGÉSZÍTŐ HÍREK (Nov. 1):
Kiegészítő videókat tettünk fel és fotókat, de ezentúl inkább a szellemi gyökerekkel fogunk foglalkozni, nem a látható dolgokkal.

A Sandy nevű hurrikánt Frankenstorm-nak is becézik, mert pont az éves Halloween (*** nézd a lap alján) kicsapongást előzte meg, ami október 31-én van "ünnepelve" (New York város lakói most ezt kihagyják, gondolom). A Halloween régen a Fény éjszakájának az ünnepe volt. Most nem állítjuk azt, hogy ez egy keresztény ünnep lenne, de sok száz éven keresztül összefüggésbe lett hozva a keresztény hittel. Persze ez nem változtatott azon, hogy valójában egy ősi, démonikus hagyomány része. Manapság a lényeg ismét áttolódott a démonokra és követőikre, és már csak a halottakat, zombikat és társaikat emelik fel vele, kimutatva evvel az eredeti rendeltetés mibenlétét.

Halottak napja? Ilyen nincsen egy újjászületett keresztény életében. Mert az év minden egyes napja az élet napja számunkra, akik Krisztusban vagyunk. Isten is kijelenti az igéjében, hogy Ő nem a halottak, hanem az élők Istene. Ennek ellenére a biblia viszont beszél egy halottak napjáról (de ez nem ránk vonatkozik):
És a Halál és a Pokol belevettetett a tűz tavába: ez a második halál, a tűz tava. Ha valakit nem találtak beírva az élet könyvébe, azt a tűz tavába vetették.  Jel. 20:14,15 
Ez a Halál és a Pokol halála
(ezek személyek, a biblia szerint). És azoké, akik követték őket. Vagyis a halottak (második) halála. A te szíved az hol van? Merre tartanak a lépteid? Válaszd az Életet, válaszd Jézust, amíg nem késő!

David Wilkerson (1931-2011) lelkipásztor 1958-ban a Szent Szellem sugallatára New Yorkba ment, hogy a tizenéves kábítószeres bűnözők lelkét társaikéval együtt Istennek megmentse.

Erről írt a világsikert aratott Kés és kereszt c. könyvében, aminek a filmes változatát a KMA oldalán is meg lehet nézni. A filmet milliók tekintették meg, és valószínűleg a legnézettebb keresztény filmek egyike. Wilkerson-nak ma már több mint 70 országban van lakó- és válságkezelő, valamint tanácsadó központja
(Teen Challange), ahol több tízezer alkohol- és drogfüggő fiatalnak adják vissza - Isten segítségével - a reményt az igaz és teljes emberi élethez.
Nos... most arról van szó, hogy David elég sok próféciát kapott Istentől, az évek folyamán. Az amerikával foglalkozó próféciák a WARNING AMERICA (Amerika figyelmeztetése) címmel jelent meg, ami rengeteg érdekes dolgot tartalmaz, és utal erre a mostani állapotokra is. Ez az írás segíteni fog valamelyest a jelenlegi természeti csapások szellemi hátterét megvilágítani.

David Wilkerson: "Figyelmeztesd Amerikát" (Kattints ide)


Fotók:


200 éve nem volt ilyen hatalmas méretű hurrikán a térségben.
Florida cserebogárnak tetszik mellette.


*** HALLOWEEN:
Sokan kérdezhetik, mit jelentenek az ijesztő ábrázatúra formált és megvilágított tökök, a koponyák, szellemek és boszorkányok, amelyek a Halloween divattal kapcsolatban lépten-nyomon elénk kerülnek?!
Amerikából került át Európába, de az eredete egészen a keltákig vezethető vissza, akik Észak-Franciaország és a Brit-szigetek területén éltek. Az ő papjaik voltak a druidák. Ezek a természetimádó papok halottkultuszt gyakoroltak, és október utolsó napját a ’halál istenének’ szentelték.
Hitük szerint a kelta év utolsó napján (október 31-én) az istenség megengedte, hogy az elhunytak lelkei visszatérjenek otthonaikba. A boszorkányoktól és a démonoktól való félelmükben nagy tüzeket gyújtottak, és áldozatokat mutattak be, hogy azok jóindulatát megnyerjék.
A varázslók a megfélemlített embereket kényszerítették, hogy éjfélkor adjanak nekik feláldozásra egy gyermeket. Az erre kiszemelt család ajtaja elé raktak egy kifúrt és kivilágított tököt. Ha a ház lakói nem teljesítették a kívánságot, gyilkos bosszúra számíthattak. – A gyermekáldozatot óriási szalma- vagy rőzsekötegbe kötözve elevenen égették el.
Szokásuk volt a keltáknak az is, hogy állatbőrökkel és állatfejekkel álcázták magukat a szellemek elijesztésére. Ajándékokat készítettek az elhunyt lelkek kiengesztelésére.
Szokásaikat azután is megtartották, hogy a rómaiak meghódították őket. Az 1. században a rómaiak sok hagyományt hoztak magukkal Angliából.
Az elpusztíthatatlannak tűnő pogány szokás átformálása, „keresztényesítése" érdekében a római katolikus egyház (IV. Gergely pápa) 835-ben november elsejét "Mindenszentek ünnepének" nevezte ki, majd november másodikát a halottak napjává nyilvánította.
(Mindenszentek – all hallows, az azt megelőző este pedig az „all hallows evening". Ez rövidült le az idők során a mostani, közkeletű szóra: Halloween.)
A Halloween október 31-én, tehát éppen a római katolikus ünnep, a mindenszentek előtt van, mintegy demonstrálva azt, mily vékony is a választóvonal a pogány hagyományok és az egyházi gyakorlatok között. Amerikában a Halloweent Ír bevándorlók honosították meg 1840 körül.
Rémisztő arcokat faragtak tökökből, azokat belülről gyertyával világították ki, ezzel kívánták elriasztani a gonosz szellemeket. A jelmezbe öltözés is a Halloween egyik eleme. Az ünnep klasszikus figurái közé tartoznak a szellemek, boszorkányok, fekete macskák…
A Halloween mára jelentős helyet foglal el az USA reklámiparában, de Európában is egyre népszerűbb. Az 1845 utáni évek pusztító írországi éhínsége idején a lakosok százezrei települtek át Amerikába, és a szokásaikat is vitték magukkal. Az anyaországon kívül az USA-ban és Franciaországban még ma is megtartják a régi rítusokat, noha azok lelki háttere többnyire már elhomályosult előttük. Gyerekek beöltöznek szellemnek vagy más ijesztő alaknak, töklámpással házról-házra járnak ajándékot kérve.
Napjainkban tanúi vagyunk a régi-új pogányság elterjedésének. A mai boszorkányok és varázslók épp október 31. napját tartják a legfontosabbnak. Ez az ősi kelta ünnep előestéje. Ekkor imádkoznak a halottak kelta istenéhez, az elhunytak szellemeihez, tulajdonképpen szellemidézést folytatnak. (Sz. Adrienn hozzászólása a KMA Facebook közösségi felületén)


ÚJ: HIEDELEM TV!

Nincsen olyan rejtett dolog, amely le ne lepleződnék, és olyan titok, amely ki ne tudódnék.  Lk 12,2


ÚJ CIKK: HALOTTAK NAPJA


Szórólap: Táncoló halottak

Ha a KMA Szórólaposztó Team-ben vagy, meg lehet rendelni, hogy ki tudd osztani fiataloknak.

 

 

 

Az Úr az én világosságom és üdvösségem: kitől féljek?


Az Úr az én világosságom és üdvösségem: [ ... ]

Tovább...
Ne add fel!

NE ADD FEL!


Ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak [ ... ]

Tovább...

 

 


A kereszténység legnagyobb tévedése

A kereszténység [ ... ]

Tovább...