És minden munkájában jó szerencsés lészen (Kma 2015)
Egy fiú gitározni szeretne, de nem megy neki. És akkor megjelenik neki egy élővé tett Ige (rhéma), ami pillanatok alatt átváltoztat mindent. ... Mert a betű megöl, a lélek pedig megelevenít.  2Kor 3:6  Ami azt jelenti, hogy a Szent Szellem (Holy Ghost) az, aki élővé tudja tenni halandó testünket (Róm. 8:11) és az olvasott Igét is.

Boldog ember az, a ki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül, hanem az Úr törvényében van gyönyörűsége, és az ő törvényéről gondolkodik éjjel és nappal. És olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, a mely idejekorán megadja gyümölcsét, és levele nem hervad el; és minden munkájában jó szerencsés lészen.  Zsolt. 1:1-3

Most több ilyen típusú filmet fogunk készíteni, ahol megragadunk egy tárgyat, fogalmat vagy egy (vagy több) személyt, és összhangba hozzuk egy igerésszel vagy a megváltás és újjászületés üzenetével. Adatbázist is összehoztunk, ahol olyan személyek (gyerekek  is) adatait és fotóit tároljuk, akik szívesen részt vennének egy ilyen rövidfilmben. A forgatások általában pár órát vesznek igénybe. Jelentkezni lehet egy email elküldése által.

Levelezési címünk:
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

De te uralkodjál rajta

A bűn az ajtó előtt leselkedik, és reád van vágyódása; [ ... ]

Tovább...
Két madár beszélgetKét madár beszélget
A vörösbegy [ ... ]

Tovább...
Az életed tükre


Az életed tükre
Belenézel [ ... ]

Tovább...