foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Ki árthatna neked? Gyönyörű vagy! Szép vagy! Isten szerelmese vagy! Az élet illata árad ki belőled, mert Isten maga a vőlegényed. Senki nem választhat el téged Isten szerelmétől, mert Ő az elemésztő tűz és őrülten szeret. Virágok nyílnak amerre csak lépsz, és az élet illata árad ki belőled, mert Isten maga a vőlegényed. Emelt fővel járj! Egy menyasszony büszkén hirdeti, hogy jegyes.

Kma Online TV

Jézus téged is hív. Nehogy azt hidd, hogy kivétel vagy!

Jóslás - jövendőmondás

A jövendőmondóknak fel kell ismerni, hogy Isten szabad akaratot adott nekünk, tehát minden a döntéseinktől függ (a jövőnk is). Sátán persze tudja ezt, és el akarja hitetni, hogy a sorsod már el van döntve (az ő prófétái által) és te ne hozz többet fontos döntéseket. Ezáltal kiveheti a kezedből az életed irányítását és démoni erők kezdik el irányítani az életedet.

Igazából csak Isten ismerheti a jövőnket, de Ő szabad akaratot és választást adott nekünk, mindenben. Ezért kizárólag Istenben kell bízni, nem azokban a lényekben, akik ilyen jövendőmondásokkal vagy varázslatokkal jönnek, mert ezek nem istenek, hanem Isten ellenségei. És Isten annyira szeret mindenkit, hogy megszabadított tőlük, akkor is, ha a boszorkányságban utazol, vagy bármi másban. Csak merj hitben kilépni abból az igából, ami rád van téve és elfogadni Jézus áldozatát.

A csinos jósnő (manapság divat lett a jóslás)
Kedves jósolgatni szerető felebarátunk-barátnőnk. Ha esetleg olyan adottságokkal rendelkezel, hogy el tudod mondani az emberek jövőjét, akkor lényegében ismerned kellene a saját jövődet is. És Isten kinyilatkoztatott igéje szerint a Krisztus nélküli jövő poklot jelent minden ember számára (Mk 16:16). Ebbe születtünk bele, vagyis a teljes pusztulásba és kárhozatba. És a te kedvtellésed vagy hivatásod is ezen átok egyik terméke (és erről te nem tehetsz és mi sem kárhoztatunk semmiért). Ezért kérünk tehát, hogy értékeld át az életedet és hozzál olyan döntéseket, amelyek az áldás felé terelik az életedet (az ige szerint vannak hozva). Mert az életünket nem élhetjük újra. Pedig ez most milliárdok sóhaja ott lent a mélyben (Abbys).

Mert egyetlen értelme van a létezésünknek, és ez megtalálni Krisztust.
És nincsen senki másban örök élet: mert nem adatott az embereknek az ég alatt más név, amely által üdvözülhetnénk.  Csel 4,12

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

2024 Copyright Kma Online TV Rights Reserved