A hit három megjelenési formája
Bibliatanulmány játék üzemmódban.
 

A Kma bibliaiskola rövid bibliatanulmányokat elevenít meg művészetek, főleg videók által.
Az első kiadványban a hit három megjelenési formájáról lesz szó, amit egy internetes játék (Black Desert Online) felhasználásával evelenítettünk meg.

A vizuális megjelenítés megsokszorozhatja egy adott téma iránti érdeklődést, mert állandóan mozgásban van, állandóan változik, és ez miatt a néző szinte oda van szögezve a képernyő elé, mert kiváncsi lesz az üzenet kibontakozására. Ezért fontos ez a megjelenítési forma, tehát osszátok meg, ahol csak lehet (főleg nemhívők felé).


https://www.youtube.com/watch?v=D5C_jVN7vwE   

A "játék üzemmód" valójában azt jelenti, hogy a játékszoftvereket megszakítás nélkül lehessen használni egy komputeren, és nem kívánatos, hogy előugró ablakok zavarják meg a játékosokat, illetve szeretnék minimalizálni a processzor terhelését. 

 
A mi esetünkben pedig azt jelenti, hogy a bibliai fogalmakat játékok által ábrázolunk ki. A lehetőségek limitálva vannak, mert ruhákat, környezetben megjelenő figurákat stb... nem áll mindig módunkban megváltoztatni. Tehát fogadjátok úgy ahogy van:
Dávid hőse kitépte az ellenség kezéből a fegyvert és avval verte szét az egész sereget (egyedül). Valószínűleg bálványok nevei voltak a fegyverre pingálva, mégis Isten szolgálatába lett állítva.
  
 

 

 

 


 
A megbotránkozás köve

A megbotránkozás köve

... a pogányok, a kik az igazságot [ ... ]

Tovább...
Menekülés Jézus elől

Menekülés Jézus elől
8 éves kisfiam azt kérdezte, miért [ ... ]

Tovább...
Jézus és a Hófehérke


Jézus és a HófehérkeAz emberek többsége szerint Jézus egy királyfi, aki megpróbálta felvenni [ ... ]

Tovább...