HírszennyeződésA világi sajtó már évek óta teli van pánikkeltő cikkekkel. Világelit, az emberiség kiírtása, minden élelmiszer mérgező, új pusztító fegyverek, génmanipulált termékek és élőlények. Az emberek kezdenek hozzászokni a szörnyűségekhez, olyannyira, hogy keresztény emberek is előszeretettel teszik fel a rémületet okozó cikkeket, nem törődve azzal, hogy ez a rémületkeltés a sátán egyik húzása. Mert fel akarta készíteni az embereket arra, hogy ha jönnek az igazi háborúk, a keresztényüldözések stb... a keresztények már csak egyszerű hírként kezeljék azt, ami régebben főoldalas hír lett volna. Azt, hogy több országban kiírtották vagy elüldözték a keresztényeket, már senkit nem foglalkoztat. Mert megtervezetten el lettél árasztva mindenféle rémhírrel (amit buzgón megosztottál a facebook vagy más kedvenc közösségi felületeden), és evvel a sátán munkájához aszisztáltál lényegében. Mert Jézust sem érdekelte az akkori politikai forrongások körüli herce-hurca. Ő felkészítette a tanítványait hogy ne a láthatókra nézzenek (2Kor 4:18), hanem erősek legyenek az Úrban. Nem a rómaiak hálószobája ablakán leskelődött, hogy utána duzzadt cikket írjon a jelenlévő hatalom gonoszságairól, hanem az Atyját figyelte, és az Ő utasításai szerint tett. És meg tudta tenni azt, amit eddig semmiféle ember nem volt képes: egy másodperc alatt legyőzött, lefegyverezett és megszégyenített több százmillió bukott angyalt és démont (Kol 2:15) a kereszten,
A kérdés most az: te kire figyelsz?
Szajkózod az ellenség által keltett valós vagy akár kacsahíreket, vagy felveszed Isten fegyvereit, és a láthatatlanokra figyelsz?
Ha nem töltötted be Jézus parancsát, hogy hirdesd Isten dicsőségét a világiaknak (ne a gyülekezet négy fala között hadonássz), akkor a válaszod sokáig váratni fog magára.


 

A keresztény szerzői jog az egy hazugság

A KERESZTÉNY SZERZŐI JOG AZ EGY HAZUGSÁG (The Christian copyright is a lie)
Azután [ ... ]

Tovább...
A világ táncol

A világ az ördög kezében van és táncol.


A vonat [ ... ]

Tovább...
Mi lenne a pártok feladata

Mi lenne a pártok feladata
  A különböző pártok [ ... ]

Tovább...