Isten kertje, ahova jövedelmezően vethetszIstennek kertjei vannak a földön, ahová vetheted a magodat, legyen az idő, munka, szeretet vagy pénz.
A fontos persze az, hogy valóban Isten kertjébe vessed, és ne az ördögébe. Mert az ördögnek is vannak projektjai, ezek általában félrevezető, semmitmondó vagy káros dolgok.
Ha pl. egy fiatal férfinak adod állandóan a pénzedet, aki ott lebzsel az utcákon mát öt éve, soha semmi változást nem hajlandó elfogadni, akkor nem az Úrnak ajánlottad fel az adományodat.
Hogy honnan tudod meg valakiről (vagy egy szervezetről pl) hogy az Úrtól van? Úgy, hogy lecsekkolod, hogy hirdetik-e (hatékonyan) a teljes evangéliumot vagy sem. Mert manapság szinte lehetetlennek látszó feladat ez, és akiknek sikerül, azok vezettetve vannak az Úrtól, ez biztos.
Persze ez most nem reklám a KMA-nak (pedig mi elég hatékonyan hirdettük Isten tetteit az évek alatt, többmilliós online nézettségekkel, az utcán tízezerszámra kiosztott szórólapokkal stb...), nem, ez a te javadat szolgálja. Add az adományodat azoknak, akik ezen már régóta fáradoznak (evangélisták, utcán aktív pásztorok, prédikátorok stb.), és bizonyítottak. Mert a mag, amit vetsz, náluk kikel, és az Úr ki fog téged kifizetni, ez van az Igében.
Annak pedig, a ki munkálkodik, a jutalom nem tulajdoníttatik kegyelemből, hanem tartozás szerint. Rm 4:4


 

Nagyon elvörösödtél, haver!

Nagyon elvörösödtél, haver!

 

Tovább...
Ami megismerhető az Istenből

Ami megismerhető az Istenből

Egy multimilliomos vállalkozó sajtótájékoztatót [ ... ]

Tovább...
Zsolt 27:1

Zsolt 28:1

Az Úr az én világosságom és üdvösségem: [ ... ]

Tovább...