Keresztény önellátó közösségek Magyarországon
"Utólagos bejegyzések" a cikk alján - állandó feltöltés alatt
 
Minél kaotikusabb állapotok uralkodnak körülöttünk a világban, annál nagyobb a vágy egy biztonságos életforma után. Képzelj el egy olyan önellátó közösséget (vagy inkább közösségeket, amik kiegészítik egymást), ahol az emberek maguk termelik vagy termesztik meg az életükhöz szükséges termékek nagy részét, és nem egy szupermarket sok ezer termékei között turkálgatnak órák hosszat, kutatva, hogy az egyszerű linzerkekszben miért van pl. ötvenféle furcsa nevű adalék, amelyek a valóságban sok más idegen országból származnak.
 Egy készítmény, amit tőlünk ezer kilóméterre sütöttek, hónapokig tároltak és hajók, kamionok és repülőgépek százaival szállítottak ide, millió fát és mást felhasználva a védőcsomagoláshoz. 
Magyarország földje Európa legjobb termőföldje, klímája is a legjobbak közé tartozik, hogy bármi megteremhessen, és mégis... 
Vödrökkel hordjuk a Balatonba a messze országból származó, idegen összetételű vizet.Hogy az első sorban említett kaotikus állapotokról még egy szót ejtsünk: a kaotikus állapotok lesznek azok, amelyek ki fogják váltani az élelmiszerek bizonytalan előállítását és ideszállítását a jövőben, tehát a másoktól való függőség egyszer csak benyújtja a számlát.


 
Ezért alakulnak jelenleg olyan csoportok (világszerte), akik ki szeretnének szállni ebből a mókuskerékből, és egy önellátó rendszerben gondolkodnak, ahol egyszerűen a termésből lehet előállítani a táplálkozáshoz szükséges élelmiszereket. Nem kellenek a több száz ország gyanús elnevezésű adalékanyagai, nem kellenek a kamionok, hajók és repülők százai sem, sőt... ki hitte volna! A linzerkekszedet is már a sütés utáni pillanatokban elfogyaszthatod, nem kell hónapokig állnia tárolóhelységekben.


 
Tehát Magyarországon is ilyen önellátó rendszerek vannak kialakulóban, és a KMA szeretné figyelemmel kísérni a tevékenységüket videók által. Ha úgy érzed, hogy te is részt vennél egy ilyen keresztény csoportosulásban, akkor írj nekünk, és mi továbbítjuk a leveledet a kezdeményezőkhöz. Érdemes rajta elgondolkodnod, mert az első keresztények is csoportokba verődve hoztak létre kolóniákat. Magyarországon jelenleg minden adott ahhoz, hogy szinte fillérekért hozzá lehessen jutni hatalmas területekhez épületekkel, sőt... az állam lehetővé tett olyan pályázatokat is, ahol az ilyen irányú befektetéseket megduplázzák már az első lépésekben.


 
Tehát érdemes a jelenséget figyelemmel kísérni, esetleg részt venni benne vagy támogatni, akár anyagilag is. Mert ki az, aki a legjobban ért a növényekhez, gyümölcsökhöz és termésekhez, ha nem az, Aki alkotta őket. Ha jól megnézzük, a keresztényeknek kellene a legsikeresebb gazdálkodóknak lenniük a világban. Ezt fogja most a KMA kikutatni, ha a kezdeményezés nem lesz elfojtva már a csíráiban, mint sok mással már megtörtént eddig.
Áldja meg az Úr a hozzáállásodat.
 
  Kma 2017


 
Utólagos bejegyzések (részletek a megvalósítani szándékozók és a KMA ötlettárából):
Imádkozni fogunk azokért, akiknek kertjük vagy földjük van, és termesztenek valamit. Dupla termésért fogunk imádkozni és bármi másért, ami evvel kapcsolatos. Imát jelenleg az Ügyfélszolgálaton lehet kérni, vagy emailben (ez utóbbi fontos az állandó kapcsolat tartáshoz).
http://kma-hu.com/onlinetv/imakeres
Már vannak jelentkezők, akiknek a terméséért imádkozunk, és az eredményeket be fogjuk mutatni a KMA Online Tv-n.
Mert itt csak kézzelfogható bizonyítékok működnek. Hiszen mondhatod, hogy húszcentis körtét termesztettél, de ha nem látja senki, akkor nehéz lesz elhinni, nemigaz?

A közösség a fontos, és a cél, amit meg akarunk valósítani a munkálkodáson keresztül. És ez a cél nem lehet más, mint Isten bemutatása a világiak felé. Lesznek pl. termékek is, amelyek keresztény cimkével lesznek ellátva, napi üzenetekkel. Aztán a termés is természetfelettien jó lesz, amire mindenki felfigyel majd. Mint az "ÁTALAKULÁSOK" című dokumentumfilm-ben pl.

Nézd 51:40-től!!!!! Vagy kattints ide
Az ÁTALAKULÁSOK című dokumentum filmben teljesen megváltoznak a termesztési körülmények, amikor az emberek megtérnek Istenhez. Hatalmas zöldségek teremnek nagy mennyiségben. Elképesztő még látni is, nem csak átélni. Amikor keresztények lakják a földet vagy keresztények imádkoznak egy termőföldért, ott az átok megszűnik, ami Káin óta van jelen, és a termőföld felszabadul Isten dicsőségére. Isten áldása jön a földedre, ha az Úrhoz fordulsz, és nem az emberekben vagy a körülményekben bízol. Szóval ez egy hit általi cselekedet. Nem addig takarózunk, ameddig a takaró ér, hanem akkorával, amit Isten ad. És ez lehet, hogy nagyon-nagy lesz, és befér alá más is. Mert nem azért vagyunk itt, hogy megtömjük a hasunkat és megelégedve hátradőljünk, hanem azért, hogy másoknak segítsünk megtalálni a menny felé vezető utat. 
Én vagyok az Út.... ki is mondta ezt?


 
Az Úr serege közeledik


AZ ÚR SEREGE KÖZELEDIK
Az Úr [ ... ]

Tovább...
A mesékhez odafordulnak...


És az igazságtól elfordítják [ ... ]

Tovább...
PÉNZNYOMÓ GÉPEK A MENNYBEN?

 

PÉNZNYOMÓ GÉPEK A MENNYBEN?
 Isten királysága [ ... ]

Tovább...