JÉZUS DÜHE ÉS A 3D JÁTÉKOK ÉS 3D FILMEK   

Jézus dühe azon zsidók ellen irányult, akik bepiszkították Isten templomát (pénzváltók, kufárok, vásárlók a Mt 21,12  -ben). A mai világban ez úgy nyilvánulhat meg, hogy a keresztények között is rengeteg olyan egyed van, akiknek a pénz fontosabb, mint a hit tisztasága. Mi pl. 3D programozókat keresünk 3D (CGI) filmekhez, ahol komputer által létrehozott szereplők vannak digitális környezetben. Ennek rengeteg előnye van a manuálisan felvett filmekkel szemben, de valójában a kettő ötvözése adja meg azt a hatást, amikor már ki tudunk lépni a saját határainkon túlra, és olyan dolgokkal tudunk előállni, amit még az álmában is alig lát az ember. 
Tehát meg van adva egy evangelizációs eszköz, ami elég sok erőfeszítést követel már az első lépésekben is, és általában itt van az elakadás. Pedig több tízezer keresztény 3D programozó (Python, C++ stb...) van a világban, de ezek szinte mind a világ szekerét tolják, és segédkeznek elárasztani sok száz millió ember lelkét olyan szeméttel, amit az emberiség eddig még nemigen termelt ki magából. Aztán ezek az egyedek megjelennek a gyülikben, és parádéznak a többi ember között, hiszen egy C++-os programozó az király mindenhol, csak éppen ott nem, ahol kellene, vagyis a keresztény termékek előállítása terén nem.


Jelenleg már ezrekben mérhető az internetes vagy computeres játékok száma. Most, hogy az "UNREAL ENGINE" bevezette a "Blueprint" szisztémát, már programozói képességek nélkül is összerakhatsz egy játékot. Tehát a jelenlegi ezres nagyságrenddel megjelenő játékok hamarosan tízezrével fognak megjelenni. Mint ahogy pár évvel ezelőtt még csak egy bizonyos réteg tudott profi-szerű videókat készíteni, ez mára már elérhető lett mindenki számára, és olyan videók sokasága (perverz, erőszakos, szégyenteljes, megalázó még a néző számára is stb...)  jelennek meg a neten, ami 5-10 éve elképzelhetetlen lett volna.
 
Aztán nem beszélünk még a keresztény milliomosok ezreiről, akik elárasztják a nyugati világot, és pénzüket ebbe a szemétáradatba fektetik bele. Ugyanazt teszik, mint Jézus korában a pénzváltók: bent vannak a gyülekezetben, tehetős emberek, köztiszteletben állnak, de mégis Isten ellenségei. Néha elvetődnek a KMA 3D STUDIO oldalára, és talán lesajnáló kijelentéseket tesznek az "alkotásainkra": milyen kezdetleges, milyen olcsó kivitelezés. Mert nekik már "profi módon" sikerült az emberiséget mérgezni immár 20 éve, de egyszer rá fognak jönni arra, hogy a KMA-nak bármelyik  posztere, amit pár dollárból hoztunk létre (fizetni kell a 3D karakterekért, 3D ruhákért, digitális környezetért), többet ért, mint az ő teljes pályafutásuk. 
Ezért kellene felébredni testvérek! És támogatni ezeket a kezdeményezéseket, mert ilyen filmek és játékok keresztény vonalon még nemigen születtek. És közben a világi kiadványok az utóbbi 20 évben teljesen átformálták a világot! A rossz felé persze. Azok a játékok, amik 12 évvel ezelőtt (kis felháborodás mellett) járókelőket vettek célba, vagyis egy autóval minnél több embert kellett elütni és megölni, mára kemény valósággá lettek az utcákon. És ez csak a jéghegy csúcsa. Olyan játékok is kitermelték gyümölcseiket, amiről a legtöbb ember nem is tud. 
Persze nem ez a lényeg. Jézust sem érdekelte, ki mit tesz (hacsak nem Isten templomában tette, vagy Isten szavának az elferdítésén fáradozott, mint a farizeusok). Nem, nekünk az adatott, hogy a talentumainkkal Isten hatalmas tetteit hirdessük. Tehát ha programozó vagy vagy milliomos, támogasd ezeket a programozást igénylő törekvéseket is. Nem muszáj a miénket (habár másról nem tudunk keresztény vonalon***). Próbálkozz, és az Úr sikerre fogja vinni a te szándékodat és a terveidet is. Ámen.     

*** Ha begúglizod ezt a kulcsszó kombinációt hogy "Christian 3D Art", vagyis "keresztény 3D művészet", akkor a Google világszerte a KMA 3D STUDIO egyik "alkotását" adja ki (egy évvel ezelőtt az első sorban adta ki a 3D Studio kezdőlapját), mint első keresztény linket (jelenleg a 6.ik sorban, de első mint keresztény). Ez rámutat arra, hogy a mi ötfilléres próbálkozásunk szinte az egyetlen ezen a téren. Mint ahogy Dávid kavicsa is ellentétben állt az izraeli sereg sokmillió aranyat érő fegyverzetével, úgy a miénk sem lett több egy kavicsnál, dicsőség az Úrnak. De..... azt ne felejtsük el, hogy Dávid csak az elején volt parittyás kisfiú! Utána már profi serege és fegyverzete lett neki is, Isten szolgálatában.

Link: KMA 3D Studio

UI: programozókat keresünk az "Unreal Engine" szoftverhez, játékok és 3D jelenetek előállításához. Az első (keresztény tartalmú) játékunkon most dolgozunk. Hamarosan élérhető lesz (imatámogatás itt nélkülözhetetlen).

Továbbá keresünk grafikusokat és animátorokat. Jelenleg a CRAZY TALK ANIMATION 3 szoftvert használjuk, mint szerkesztő és megjelenítő eszközt, amivel KEREKMESE szerű gyerekvideókat is szeretnénk összehozni a közeljövőben.
 


Ti pedig választott nemzetség, királyi papság(!), szent nemzet, megtartásra való nép vagytok, hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait(!), aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket.  1Pt 2:9


-------------------------------------------------------------


FIGYELEM!!!!!!!!!
Keresünk grafikusokat és animátorokat. Jelenleg a CRAZY TALK ANIMATION 3 szoftvert használjuk, mint szerkesztő és megjelenítő eszközt, amivel KEREKMESE szerű gyerekvideókat is szeretnénk összehozni a közeljövőben.CRAZY TALK ANIMATION 3 szoftver.
Evvel akár egy fotót is mozgathatsz mint egy bábut (miután egy csontozatot rendeltél ki rá).


Kerekmese jelenet - jelenleg a legjobb mesesorozat az interneten (magyar gyártmány).


Új menüpontot hoztunk létre (jobboldal, fent): MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK

 
Meddig békés a békesség evangéliuma?

Meddig békés a békesség evangéliuma?

Pál [ ... ]

Tovább...
A megbotránkozás köve

A megbotránkozás köve

... a pogányok, a kik az igazságot [ ... ]

Tovább...
Jézus bébi?

Jézus bébi?

Bizonyos "egyház" szereti Jézust bébiként [ ... ]

Tovább...