ART CITY (RPG Windows)

Az "ARTCITY" az egy, a KMA által is támogatott keresztény komputeres játékokkal és művészetekkel foglalkozó csoportosulás.
A játékot le lehet ingyen tölteni itt (keress rá egy kék gombra, amire az van írva hogy "DOWNLOAD"):
https://eternallife.academy/artcity/ 
A játékot nem fordítottuk le magyarra mint a JÉZUS A MÁTRIXBAN-t, mert ez nem nyelvfüggő.
Besétálsz a városba, és megnézed a galériát.

  
https://youtu.be/W21ZmHobGds  


Mivel 7 milliárd mobil van közhasználatban a világon (wiki adat) és 2 milliárd asztali komputer (PC), az a feltételezés, hogy legalább egy milliárd ember játszik valamilyen komputeres játékkal, az megállja a helyét. Bizonyos játékokból már 100-200 millió kópiát adtak el a forgalmazók, és az illegális kópiák ezt bizonyára töbszörösen felülmúlják. Tehát nyugodtan állíthatjuk azt, hogy több milliárd ember játszik ilyen játékokkal, hiszen ezerszámra vannak ilyen kiadványok.
A játékkészítés alapja a 3D megjelenítés (van 2D és 2,5D is). És ez a technica manapság már teljesen átitatja a grafikus és a filmvilágot is. A filmkészítők ma már játékkészítő programokat is használnak filmjelenetekhez. Mi is használjuk a UNITY GAME ENGINE-t a klipjeinkhez.Az ARTCITY az egy olyan MMO játék (multiplayer, vagyis többjátékos), ami inkább csak egy városrészt mutat be, ahol sétálgatva belekukkanthatsz keresztény művészetekbe, és meg is rendelheted őket (mondjuk, mint plakátot). Saját alkotást is beküldhetsz, és azt is árulhatod a látogatóknak a honlapon keresztül.
A játék lényegében az MMO játék "LIFE ACADÉMY" része, de ez külön letölthető, játszható (PC).
Több infót a honlapon találhatsz.
https://eternallife.academy/artcity/ 

 

Ha magyar nyelven szeretnétek a plakátokat, nekünk is írhattok.
Már több alkalommal adtunk ajándékba nem-hívőknek, és sikert aratott.