Imaszoba - Kma fórum

Belépés a fórumra az alábbi képre kattintva


Az imaszoba két fő részre oszlik: az "imaszoba" részleg, ahol imát lehet kérni, és a "bizonyságok" részleg, ahol bizonyságot lehet tenni a feltett kérésekkel kapcsolatban.Az "imaszoba" részleg:
Itt kérhetsz imát, bármiféle tárgyban, magadért vagy másokért. Családneveket ne írjatok ki, semmiképpen, főleg akkor nem, ha másért kérsz imát! Sem olyan utalásokat, amelyek be tudnának azonosítani valakit név szerint, mert ez bonyodalmakhoz vezethet. Az imákat látja az Úr, hiszen hit által e kis közösség elé is tártad, és mi is minden reggel az Úr elé járulunk velük (reggel 6:00 és 6:30 között). Ha valakinek a szívén van hogy közbenjárjon, megteheti, de lehetőleg ne nyilvánosan. Buzdító szavak persze jól jönnek mindenkitől.
Ha beteljesült az imád, bizonyságokat is írhatnál a másik részlegbe, oda csak a bizonyságok kerülnek.A "bizonyságok" részleg:
Ide a bizonyságok kerülnek. Ha meghallgatásra kerültek az imakéréseid, kérünk, írd le röviden, milyen kérés teljesült be az életedben, esetleg miből gyógyultál meg, vagy mitől szabadított meg az Úr. Akkor is, ha mások számára kérted az imát, persze. Családneveket, beazonosításhoz szolgáló adatokat ne adjatok meg! Mert nem az a cél, hogy mindenki tudomására jussanak személyes dolgok.

A fórumot csak regisztrál és bejelentkezett tagok láthatják, használhatják.
A hozzászólásoknál csak a beceneved (felhasználónév) látható, amivel a Kma tagságit is megkérted.
Tehát elég bejelentkezni a Kma oldalára, és ez a bejelentkezés érvényes a fórumra is (de a fórumon is be lehet jelentkezni).
Jelenleg 4000+ tagunk van.

Tudnivalók:
Az imaszoba főleg azok számára lett összehozva, akik fel szeretnének szabadulni az Úr dicsőségére, és tenni szeretnének valamit másokért, használva az adottságaikat, talentumjaikat.
Szabadon és bátran szeretnék hirdetni az Úr hatalmas cselekedeteit.
Természetesen ezek mellett szükségünk van békességre a szívünkben, és anyagi forrásokra is, hogy a munkánkat zavartalanul tudjuk folytatni. De sok olyan keresztény van, akik nagyon öncélú életvitelt folytatnak, és semmiféle vágyakozás nincsen a szívükben arra, hogy a megváltás üzenetét átadják másoknak. Túlélésre vannak berendezkedve, és nem hit által élik le a napjaikat, hanem inkább reménykedés által. De az Úr az hatalmas, és ezt is át tudja törni.
Reménykedésből hit lesz, a hit pedig bátor cselekedetekben fog megnyilvánulni, és azon veszed észre magad, hogy a szegénynegyedeket járod a testvérekkel, a fizetésed pedig megduplázódott pár hónap alatt (van rá példánk). Elkezdesz erődön felül adakozni (ott, ahova az Úr éppen vezet), és meglepetten tapasztalod, hogy a sokszorosát kapod vissza az Úrtól.
Mi erről tudnánk nektek tanúskodni, hiszen a KMA munkásságához szükséges források is természetfeletti módon jelentek meg az életünkben, és mára már a filmstúdiónk is összeállt a kezünk között. És nem kellett más hozzá, mint rendíthetetlen hit az Úrban, és vágyakozás a sötétség bilincseinek a megoldásához. Mert meg van írva: Azért küldelek el, hogy nyisd meg a szemüket, hogy a sötétségből a világosságra, és a Sátán hatalmából az Istenhez térjenek; hogy az énbennem való hit által megkapják bűneik bocsánatát, és örökséget nyerjenek azok között, akik megszenteltettek.  ApCsel 26:18  .... és minden igát széttépjetek. Ézs 58:6
Ez messze van a túléléstől, nemigaz?
Szóval kérj imát, folyamodj az Úrhoz, hit által. Ha imát kérsz, akkor aktiválni tudod más testvérek hitét is az ügyeddel kapcsolatban, és a dolog az egyik pillanatról a másikra megtörténhet, mert mertél kérni (hit által). Áldja meg az Úr minden neki tetsző kívánságodat és töltse be az összes szükségedet, Jézus nevében.
    
Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit.  Zsolt 37:4     Belépés a fórumra az alábbi képre kattintva


 

A VŐLEGÉNY ÉS A CSÚNYA LÁNY
A VŐLEGÉNY ÉS A CSÚNYA LÁNY
Képzelj el egy [ ... ]

Tovább...

 

 


A kereszténység legnagyobb tévedése

A kereszténység [ ... ]

Tovább...
Jn 8:51

   

 

 

 

 

 

 

 

 


Ezt [ ... ]

Tovább...