Kreatív munkatársakat, besegítőket, tanácsadókat keresünk

A KMA majdnem 10 éve aktív az interneten és a valós világban is.
Pár évvel ezelőtt ráéreztünk arra, hogy a meglévő evangelizációs módszerek sorra csődöt mondanak, vagy jobbik esetben nem elég hatékonyak. Ezért már évek óta kutatjuk azokat az eszközöket, amivel a mai világ embereit tudjuk megszólítani. Az évekig tartó keresés és próbálkozás (ismét) meghozta a gyümölcsét és egy sor olyan dologra lettünk figyelmesek, amiket egyszerűen nem lehet kikerülni. Ezért most újra beindítjuk a motorokat, de ehhez munkatársak kellenek.
Ha úgy érzed, hogy az Úr elhívott téged ilyen kreatív munkákra, akkor imádkozd meg az esetleges KMA kapcsolatot. És ha zöld jelzést kaptál, jelentkezz nálunk. Fizetés nincs, és nem is volt, eddig sem. Idáig mindenki, beleértve a vezetőket, inkább csak fizetett, hogy a munka folytatódni tudjon. De ezen változtatni szeretnénk a jövőben, mégpedig avval, hogy a munkások fizetve legyenek (de jelenleg erre még nincsen lehetőség).
Ha tehát ezt az akadályt át tudod ugrani, és szeretnél segíteni vagy akár csak besegíteni (egy programozó havi 1-2 órai munkával hatalmasat tudna lendíteni a projekteinken), akkor jelezd ezt felénk, és már kapod is a munkát (mi nem tanácskozunk, nincsenek tárgyalások - munka van csak, és az odatartozó egyeztetések).
Ha esetleg nem-hívőként szeretnél besegíteni, akkor erre is van lehetőség. A kiábrázolt jelenetek általában világi környezetben játszódnak, és ez miatt egy hamisítatlan világi környezetre is szükség van. Tehát szabadon engedheted a fantáziádat. De azt előre jelezzük, hogy bizonyos jelenetek ellenére a végtermék mindig Krisztusra fog mutatni, hiszen Ő az Élet maga. Balgaság lenne valami mást hirdetni. A gonoszság erői már csak statisztaként léteznek a keresztények életében, mert még sok lelket fogva tartanak, és a mi dolgunk szabadulást hirdetni a foglyoknak (mint ahogy nekünk is megtette egyszer valaki).  Nézd az idevonatkozó igerészt itt


Programozókat keresünk az ingyenes "Unreal Engine" és a Unity3D szoftverhez, játékok és 3D jelenetek előállításához. Az első (egyszerű, de keresztény tartalmú) játékunkon most dolgozunk. Hamarosan élérhető lesz. 

Az "Unreal Engine" sokra képes: az egyszerűtől a legbonyolultabbig. Legyen az komputeres vagy internetes játék, filmek, 3D megjelenítések, filmeffektek stb....  Az
 "UNREAL ENGINE" vezette be a "Blueprint" szisztémát (a modul rendszerhez hasonlítható), aminek a segítségével már programozói képességek nélkül is összerakhatsz egy egyszerűbb játékot. Ha kezelni tudod a ZBRUSH, MOTIONBUILDER, MAYA, 3DMAX, C4D, BLENDER stb... progikat is, akkor álom lenne veled együttműködni. De ha kissebb kaliberű progikban vagy otthon, mint a Daz Studio, Poser vagy iClone, ugyanúgy lehet tovább tolni a szekeret. A kreativitás a fontos, nem a hajhosszúság.


Keresünk grafikusokat és animátorokat.
Jelenleg a CRAZY TALK 3 ANIMATION 3 szoftvert használjuk, mint szerkesztő és megjelenítő eszközt, amivel KEREKMESE szerű gyerekvideókat is szeretnénk összehozni a közeljövőben.
Szinkronizátorok is jól jönnének. Ez utóbbiak hívjanak telefonon, hogy halljuk, milyen típusú hangról van szó (csak csörrents egyet ide, és visszahívunk - országon belül  persze).

CRAZY TALK ANIMATION 3 szoftver.
Evvel akár egy (bármilyen) fotót is mozgathatsz mint egy bábut (miután egy csontozatot rendeltél ki rá).Kerekmese jelenet - jelenleg a legjobb mesesorozat az interneten (magyar gyártmány). #Unreal Engine magyarul,   #Crazy Talk 3 magyarul,   #Zbrush magyarul,    #Motion builder magyarul,     #3DMax magyarul,     #Daz Studio magyarul,     #iClone magyarul,     #Mocap,  #Poser magyarul,  #Blender magyarul,  #C4D magyarul,

 

De te uralkodjál rajta

A bűn az ajtó előtt leselkedik, és reád van vágyódása; [ ... ]

Tovább...

JÉZUS NEVÉNEK EREJE

....és olyan sok embert találtam – [ ... ]

Tovább...
A rabszolgaság láncai

A rabszolgaság láncai

Az evangélium lényege: leszakadtak [ ... ]

Tovább...