A PÁSZTOROK HALLGATNAK

Olyan időket élünk, ami teli van rémisztő hírekkel, és egy mezei kereszténynek szinte összeszorul a szíve, már csak a hírfolyam első cikkeit látva. Világháború a küszöbön, többmilliós menekült áradat, európai parlamentisták képtelen döntései, gyerekek terrorizálása Svédországban a semlegesnem felé, erőszakhullámok, lefizetett miniszterek kiárulják az országok javait és szabadságát.... és ezer más.
Közben az itthoniak szorgosan építenek a határunkon egy olyan kerítést, ami alatt egy kutya is átássa magát egy perc alatt, de hogy megnyugtassák a lakosságot: minden két kilóméterre jut majd egy megfigyelő (tehát lesz magyarországon pár tucat ember, aki majd figyeli a határokat, de nem védi meg).
Közben a kereszténység nincsen semmiről felvilágosítva, hiába a sok ön-jelölt próféta és apostol.
Senki sincsen, aki elmondaná, hogy mennyei sereggel vagyunk körülvéve, és akik velünk vannak, többen vannak, mint akik ellenünk. A menekültáradat egy része azért van itt, hogy megtérjen, hiszen hol tudnának jobban megtérni, mint egy keresztény kultúrát magában foglaló közegben? De ehhez az is kellene, hogy el legyen magyarázva a megváltás lényege, Isten szolgálatában menvén oda persze.
Mi a megváltás, mi volt az eredendő bűn és melyek voltak a következményei, mi történt a válaszfallal, ami elválasztott minket Istentől, mit jelent Jézus Vére... és sok más. Ez mind a pásztorok, evangélisták és tanítók feladata lenne, de ők hallgatnak. Ha megközelítjük őket, általában semmibe vesznek minket is, és nem válaszolnak a leveleinkre, de a feltett felhívásokra sem. Pedig most egy olyan időszak következik, hogy csak erős hit által tudsz majd talpon maradni, de a hit erősítése helyett a sok rémületkeltő bejegyzéssel találkozunk, ami lényegében a sátán szócsöve, és amit a keresztények tudatlanul és lelkesen továbbadnak (bibliai magyarázat nélkül).
Az evangélium, az evangélium alapjai pedig nincsenek sehol hirdetve, legalábbis mi nemigen találkoztunk ilyesmivel (ami működik is a világiak felé) a facebook-on, sem máshol.
Tehát jó lenne, ha a pásztorok megszólalnának végre a nyilvánosság előtt is, nemcsak a pásztorláncon és a gyülekezetek falai között vívnák meg egymásközötti csatácskáikat. Ha már egyszer felveszik a fizetésüket.
 

Jézus és a Hófehérke


Jézus és a HófehérkeAz emberek többsége szerint Jézus egy királyfi, aki megpróbálta felvenni [ ... ]

Tovább...
A fizikai ember üvöltése


A fizikai ember üvöltése

A fizikai ember mindig ugrásra készen [ ... ]

Tovább...
Csatlakozz a

Csatlakozz a "lázadókhoz"   Ha a világban lázadás [ ... ]

Tovább...