Harc a szexuális erkölcstelenség és a pornográfia ellenKépzeld el, hogy van egy jegyesed, akivel két év múlva megházasodtok.
A jegyes már az első napokban félrelép. Megbocsájtasz neki, de egy hét múlva ismét megtörténik a dolog, majd újra és újra.Reménykedsz, hogy a jegyes észhez tér, és hűségessé változik, de ha ez nem következik be, az esküvő napján nemet fogsz mondani.
Így van ez Jézussal is. Nem egy félrelépőért fog eljönni, hanem a megszentelt és hűségesen várakozó egyházért. A fenti videó nagy körültekintéssel tárja eléd azt a szellemi harcot, ami a szexualitásunk körül zajlik.
Ha világosan akarsz látni a témában, mindenképpen nézd végig.

Ezt a videót végig kell nézni, bárki vagy. Helyre fogja tenni az életedet és a gondolkodásodat a szexuális dolgokkal kapcsolatban.
Itt nincs félrebeszélés. Nem a tömeg (akik a gyülidbe járnak) adnak biztosítékot arra, hogy a mennybe jutsz, hanem az Ige (Jézus), ami (aki) benned él.

Arról is szól a videó, hogy a frissen megtértek azt hiszik, hogy most révbe értek, és semmit nem kell már tenniük.
De mivelhogy az utolsó időkben élünk, ezért sokkal nagyobb támadásban van részük, mint régebben (pár tíz éve pl.), és azt veszik észre, hogy egy hatalmas (szellemi) háború kellős közepébe csöppentek. Szóval ez miatt is nézd végig(!) a videót, mert nagyon fontos infókat tartalmaz.

 

Szióka!

Szióka!

 


Ha két keresztény egymásnak [ ... ]

Tovább...
ISTEN SOHA NEM ADJA FEL (a fekete bárányt)

ISTEN SOHA NEM ADJA FEL (a fekete bárányt)
David Wilkerson
Fordítás: [ ... ]

Tovább...
A hűséges menyasszony

A hűséges menyasszonyOlyanokká kell válnunk, mint egy igaz [ ... ]

Tovább...