“Átkódolt emberiség" sorozat: Segíts Uram, egy kiborg vagyok


Nagyfelbontású képhez kattints a képre
Ha posztert nyomtatsz ki a nagyfelbontású képből saját használatra, a kép tartalmának változtatása nem engedélyezett!

A történet itt kezdődik:
Egy kiborg*** nő (félig robotizált ember) ment Jézushoz, leborulva és sírva kérte Őt, mondván: Ha akarsz, helyreállíthatsz engem. Jézusnak pedig megesett a szíve, kezét kinyújtva illette őt, és azt mondta neki: Akarom, légy olyan, amilyennek Isten teremtett! És a nőről eltűntek a mechanikus és elektromos implantátumok és olyanná változott, mint egy, a jeruzsálemi nők közül.


Ez egy sorozat első része.
Egy olyan feltételezésen alapszik, hogy mi lenne ha Jézus most jelenne meg, és a modern kori emberek betegségeivel, téveszméivel és viselkedési formáival konfrontálódna. Itt most nem a leprás ember kúszna elé, mint a Márk 1:40-42-es igerészben, hanem modern kori betegségekkel találkozna, átépített, átkódolt, deformált emberek millióival. Képes lenne Jézus helyreállítani egy implantátumokkal telerakott emberi lényt, aki hozzá segítségért kiált?
A válasz a kérdésre egy hatalmas igen, mert neki adatott minden hatalom mennyen és földön (Máté 28:18).

Átkódolt emberiség?
Néha Sátán már az anyukák méhében átkódolhatja a magzatok génjeit, ezért születik több csecsemő valami rendellenességgel.
Amikor Péter azt mondta a béna koldusnak, hogy: Jézus Krisztus nevében, kelj fel és járj! (Apostolok Cselekedetei 3:6), akkor lényegében nem történt más, mint a régi, hibás kódok visszaállítódtak az eredeti állapotukba. Mint amikor a komputeredet vírusmentesíted (a vírusok lényegében hibás kódok), és azt követően egyből beindul a géped. A koldus is felszökkenvén azonnal járni tudott, és bement velük a templomba (vers 8).


A továbbiakban be fogjuk mutatni a megszabadított kiborg lány életét, amint végigmegy a keskeny úton. 


Ez a kép csak egy munkafájl, ki lesz cserélve hamarosan.

Mert a megtérés és a megszabadítás, helyreállítás még nem jelenti számunkra a mennyországot, csak egy ingyenjegy oda. A keskeny utat meg kell találni és végig is menni azon (Máté 7:14).

FOLYTATÓDNI FOG, EZ EGY NAGYKITERJEDÉSŰ KMA PROJEKT.


***A kiborg (angol: cyborg) szó a kibernetikus organizmus kifejezés rövidítése. Ez biológiai és gépi elemek együttműködését jelenti.

 A témával kapcsolatos igerészek:

És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön. Máté 28:18 

Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt. Máté 7:14

És jöve hozzá egy bélpoklos (leprás), kérvén őt és leborulván előtte és mondván néki: Ha akarod, megtisztíthatsz engem. Jézus pedig könyörületességre indulván, kezét kinyújtva megérinté őt, és monda néki: Akarom, tisztulj meg. És amint ezt mondja vala, azonnal eltávozék tőle a poklosság és megtisztula. Márk 1:40-42


A képek a KMA által megvásárolt (vagy engedélyezett) szoftverekkel készültek és fognak készülni a jövőben: Unity Game Engine, DazStudio, Poser, 3DSMAX, ZBrush, Blender, Adobe stb...TE OTT! NE BÚJKÁLJ AZ ÚR ELŐL!

TE OTT! NE BÚJKÁLJ AZ ÚR ELŐL!  

Tovább...
Az igaz alázatAz igaz alázat

Ha öt évig járunk egy gyülekezetbe, [ ... ]

Tovább...
Nincsen kárhoztatásod...

Nincsen kárhoztatásod...

Nincsen azért immár semmi kárhoztatásuk [ ... ]

Tovább...